Bråkdelen av en sekund (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2012-06-14
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
180 x 110 x 10 mm
Vikt
91 g
SAB
Hc
ISBN
9789173872614
Bråkdelen av en sekund (pocket)

Bråkdelen av en sekund

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2012-06-14

Slutsåld

"Jag skulle vilja träffa en präst. För samtal. Kan man få det? Det är inte akut eller så." Det där sista lägger jag till för att undvika att verka desperat. Jag är, naturligtvis, desperat. Annars skulle jag aldrig ringt.

Hela Carolina Johanssons tillvaro blir en annan på bråkdelen av en sekund. Mannen finns kvar, barnen, arbetet som journalist, vännerna och familjen. Ändå är allt annorlunda.

En bok om att möta Gud, om att komma till tro, om att närma sig ett liv som kristen fastän det inte alls fanns med i planeringen.

"Carolina Johansson går stadigt på jorden och räknar med realiteter. Och så, kortare än vad en blixt varar, förstod hon att Gud finns. En sådan insikt får konsekvenser. Det sägs att 'en svala gör ingen sommar'. Men svalan kan förebåda. Jag tror att Carolina är en svala för en tid när allt fler med förundran och bävan inser att Gud finns. Det får följder. Läs boken. Förundran skall rädda världen."
Martin Lönnebo, biskop emeritus

Carolina Johansson är journalist som i drygt 20 år arbetat med tunga näringslivsfrågor. Bråkdelen av en sekund är hennes debut som författare, även om hon medverkat i andra böcker, bland annat den populära meditationsboken Livets Pärlor som sålts i stora upplagor. Carolina bor i Stockholm, arbetar i dag som frilansjournalist och redaktör samt håller som bäst på att avsluta sin teol.kand.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bråkdelen av en sekund. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jag tyckte om det personliga med den här boken och att...
    Lena P, 8 juli 2013

    Jag tyckte om det personliga med den här boken och att Carolina Johansson skriver om att det inte går att förstå trots att man upplever det som händer med en i mötet med Gud.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Bråkdelen av en sekund