Stickcafé : kakor, bullar och tårtor att virka och baka (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
105
Utgivningsdatum
2013-01-31
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Braw, Anna (red.) / Mannberg, Maria (form) / Aronson, Magnus (foto) / Braw, Anna (foto)
Dimensioner
190 x 170 x 10 mm
Vikt
264 g
SAB
746.432
ISBN
9789173872874

Stickcafé : kakor, bullar och tårtor att virka och baka

(21 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2013-01-31

Slutsåld

Chokladbollar, kanelbullar, syltkakor, schackrutor, prinsesstårta, chokladcigarrer, chokladsnitt och mycket mer - allt med både virk- eller stickbeskrivning och bakrecept.

Carine bjuder på beskrivningarna till sina omåttligt populära handgjorda bakverk, så naturtrogna som det bara går och lika roliga att leka med som att titta på.

Anna och hennes bakbordsvänner bjuder på recepten till alla de klassiska ätbara originalen - att fixa innan gästerna kommer eller kanske tillsammans med bakare i alla åldrar.

Välkommen på stickcafé!

"Jag fick boken Stickcafé av Carine Johansson och Anna Braw och jag måste säga att jag blev mycket imponerad av den. Dels är det skriven på ett sätt som man varken är van vid när det gäller Kokböcker eller mönsterböcker. Detta är en bok som jag varmt rekommenderar till alla även om man varken virkar eller bakar ... man blir så glad av att titta i denna bok."
Catarina på Facebook

Förra årets glada succé - nu i nyutgåva i mjukband!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Stickcafé : kakor, bullar och tårtor att virka och baka. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kul bok

  Tycker det är roligt att boken innehåller både riktiga recept o virk o stick mönster. Kul att så mycket var för virkning. Och mönsterna verkar inte så svåra heller. Ska bli kul att sätta igång att virka. Riktigt trevlig bok.

 2. Dags att virka och baka läckerheter!
  Ulla , 29 januari 2014

  Jättetrevlig bok för den som tycker om kakbak både med mjöl, socker och garn. Fina bilder som inspirerar och tydliga instruktioner. Den mjuka pärmen kan användas som bokmärke vilket är praktiskt.

 3. En bedårande läckerhet som får det att rycka i...
  bitte boström, 22 september 2013

  En bedårande läckerhet som får det att rycka i fingrarna och klirra bland virknålarna. Hösten är med all säkerhet räddad!

 4. Det var för mycket virkning. Jag sökte efter några...
  Kottan, 18 april 2013

  Det var för mycket virkning. Jag sökte efter några godsaker att sticka. Blev faktiskt lite besviken på boken. Får ge bort den till någon som gillar virkning.

Visa alla 4 recensioner