Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2014-04-23
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Översättare
Carolina Klintefelt
Originaltitel
Kom nærmere - om kærlighed og selvbeskyttelse
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
195 x 135 x 10 mm
Vikt
215 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173873390
Kom närmare : om kärlek, relationer och försvarsstrategier (kartonnage)

Kom närmare : om kärlek, relationer och försvarsstrategier

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2014-04-23
35
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ibland lägger vi krokben för oss själva. Som det barn som lär sig att hålla tillbaka sig självt och intressera sig för andra för att få uppmärksamhet och som därför i vuxen ålder har svårt att öppna sig för andra. Eller mannen som alltid förälskar sig i de ouppnåeliga för att inte behöva riskera att känna den sårbarhet han tidigare upplevt när en relation tagit slut.

Kom närmare visar hur omedvetna försvarsmekanismer kan störa och förstöra våra relationer. Ilse Sand förklarar hur mekanismer uppstår, hur de fungerar och hur man faktiskt kan upphöra med det som står i vägen för meningsfulla relationer och för kärleken.

Ilse Sand är psykoterapeut, teologie kandidat och en efterfrågad föreläsare i sitt hemland Danmark. Hon har tidigare på svenska gett ut Älska dug själv, en bok om sensitiv begåvning samt Hitta nya vägar i känslornas labyrint.

"[Hon] räknar själv in sig i de känsliga själarnas släkte. Hon guidar insiktsfullt läsaren med kloka råd om hur man tar tillvara sin aresurser, utan att göra våld på sin personlighet"
Liv Beckström, Kommunalarbetaren
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kom närmare : om kärlek, relationer och försvarsstrategier
  2. +
  3. Mod att vara sårbar : i dina relationer, i ditt föräldraskap, i ditt arbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mod att vara sårbar : i dina relationer, i ditt... av Brené Brown (pocket).

Köp båda 2 för 84 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kom närmare : om kärlek, relationer och försvarsstrategier. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Klok och läsvärd!

    Liksom med förra boken "Hitta nya vägar i känslornas labyrint" stämmer inte omslaget med innehållet. Det är verkligen ingen "vanlig självhjälpsbok" utan mycket kondenserad och lättillgänglig vetenskaplig terapeutisk kunskap. Passar både folk i allmänhet och yrkesverksamma psykologer, läkare m fl.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Kom närmare : om kärlek, relationer och f...