Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2015-03-03
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
206 x 175 x 15 mm
Vikt
425 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173874052

Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje

(35 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden, Svenska, 2015-03-03
175 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
 • Skickas inom 1-2 vardagar
  55 kr
Visa alla 1 format & utgåvor
Jag har gjort en bok, som jag skulle velat hitta själv då när jag var inne i mörkret. Under tider när jag inte orkade med långa texter, inte kunde koncentrera mig. Då tror jag att jag i alla fall skulle orkat bläddra i en sån här bok, titta på en bild, läsa ett citat, känna igen mig i någon formulering.

Det är en bilderbok för svartsynta, att ta till när själen inte orkar men när du behöver känna att du inte alls är ensam när du irrar runt i mörkret.

ur förordet

Det finns en hel del skrivet om depression. Med många bokstäver Men här är en bok för den som drabbats, den som upplever mörkret och faktiskt inte har kraft att läsa utredande fackböcker i ämnet.

En bok med tröst och hopp från en som vet vad det innebär att inte se någon väg ut.

Vackra bilder att vila blicken på, korta texter och kloka citat att känna igen sig i samt Maggan Hägglunds egen berättelse om hur hon fick hjälp att ta sig ur många år av depression och nedstämdhet.

Och huvudbudskapet är: Det kommer att gå över.

Maggan Hägglund är frilansjournalist och har varit chefredaktör för tidningen Tara där hon fortfarande skriver krönikor. På Libris har hon tidigare gett ut bästsäljaren Drunkna inte i dina känslor (tillsammans med Doris Dahlin), krönikesamlingen Maggans lilla starksköra samt den prisbelönade Njutningsparadoxen bättre livskvalitet med ett glas mindre.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje
 2. +
 3. Drunkna inte i dina känslor : en överlevnadsbok för sensitivt begåvade

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drunkna inte i dina känslor : en överlevnadsbok... av Maggan Hägglund, Doris Dahlin (pocket).

Köp båda 2 för 223 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Det kommer att gå över : en överlevnadsguide och tröstebok för dig som är deprimerad, nedstämd eller bara har tappat kontakten med din livsglädje. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Tack!
  Katja, 31 mars 2017

  En mysig bok och det kändes betryggande att läsa att det faktiskt går över, även om det tar ett tag. Den gjorde mig lugnare.

 2. Bra
  Suryoyo, 30 mars 2017

  Bra bok och att den inte är lång är bra för oss svårt deprimerade. Bekräftar mycket av det som jag har lärt av mina egna erfarenheter.

 3. Inte ensam
  EK, 7 februari 2017

  Bilderna gör att man orkar läsa lite i boken ibland också. En bok att ta fram och bläddra i lite då och då.

 4. Hjälp för en utmattad
  Lotta , 25 januari 2016

  Jag grät när jag läst klart den här boken. Som utmattad känner jag igen mig och får goda råd med lätta ord. Det är ok att känna som man gör, det är ok att vara nere, det är inte mitt fel och det går att komma vidare. Lagom lång text för en trött hjärna.

 5. Det går över -.......
  Eva, 2 november 2015

  En fin liten bok mitt i allt. Känns som en "naturlig" berätterska!!!! Älskar bilderna och citaten som värmer ens inre och ger en bearbetningskick!

 6. Vacker text och vackra tröstande bilder
  Undis, 10 augusti 2015

  Mjuk text av en person som förstår på djupet hur det är, utan att vältra sig i självömkan. Vackra bilder att dröja sig kvar vid när man ibland inte klarar av mer än att just det.

 7. Det kommer att gå över
  Gudrun Tengelin, 19 maj 2015

  Det är lagom långa bitar att läsa när man har svårt att koncentrera sig. Härligt att bara bläddra i den och läsa lite och titta på de fina bilderna. 😊

Visa alla 7 recensioner

Bloggat om Det kommer att gå över : en överlevnadsgu...