Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2016-03-31
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Käll, Mattias (form) / Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
195 x 135 x 16 mm
Vikt
279 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173874571
Nu är allt vi har (inbunden)

Nu är allt vi har

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2016-03-31
129
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Robert Erikssons språk är lätt att läsa i sitt resonerande och det han vill förmedla känns ärligt. Med boken ringar Robert Eriksson in nutidsmänniskan, vår samtid och den kristna traditionen. - Helena Svensson, tidningen Dagen Alla vill vi uppleva hur det är att vara verkligen levande.

Allting bottnar i insikten att nuet är det enda som vi har. Varken det förflutna eller framtiden existerar. Vi har oftast bara vaga minnen eller tolkningar av det som varit och det som kommer får vi alltid till oss som ett nu.

Robert Eriksson vill visa att relationen till nuet avgör hela vår livshållning. För det närvarande ögonblicket är ju livet, och där finner vi också vår djupaste längtan. Den viktigaste personen i världen är den som just nu är framför dig. Och den viktigaste aktiviteten i livet är just nu. Det är nu som du får leva ditt unika liv som ingen människa tidigare har levt. Ingen har upplevt just dina utmaningar och glädjeämnen. Nu har du chansen att upptäcka hur det är att vara du.

"Med sin nya bok har Robert Eriksson definitivt etablerat sig som en av våra skarpaste kristna generationsförfattare. Han läser våra liv och tvingar oss till ärlighet. Här får vi slå följe med en samtidsmänniska som flanerar i staden och bottnar i en stor kristen tradition. Klarsynthet och ömhet vandrar hand i hand på dessa sidor."
Peter Halldorf

Robert Eriksson (född 1978) är pastor och föreståndare i Betlehemskyrkan, Göteborg, musiker och författare till Librisböckerna I stället för balans sök Gud, Samma gamla nya jag och redaktör för antologin Söndag gudstjänst i en ny tid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nu är allt vi har
  2. +
  3. Samma gamla nya jag : om att upptäcka Gud och bli den jag är

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samma gamla nya jag : om att upptäcka Gud och b... av Robert Eriksson (inbunden).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Nu är allt vi har