Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
242
Utgivningsdatum
2016-08-16
Upplaga
1
Förlag
Libris Förlag
Översättare
Daniel Braw
Originaltitel
The Shack
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 15 mm
Vikt
144 g
ISBN
9789173874946
Ödehuset (pocket)

Ödehuset

(10 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2016-08-16

Slutsåld

Ju längre han körde, desto mer tydligt kände han paniken komma krypande. Han tog ett fastare grepp om ratten och försökte kämpa emot frestelsen att vända om och köra hem. Han visste att han var på väg rätt in i sin smärtas centrum, rätt in i den stora sorgens virvlar, som nästan hade utplånat hans liv.
Ur boken

Mack är på väg till ödehuset den plats där hans yngsta dotter hölls fången och antagligen mördades. Lappen med den märkliga inbjudan om att återvända till platsen lämnar honom ingen ro.

Han vet inte ännu att mötet i stugan ska komma att omkullkasta allt han tidigare trott på. Att där i sorgens epicentrum väntar början på vägen till läkedom och befrielse.

Ödehuset brottas med de stora frågorna. Om Gud finns, hur kan det då finnas så mycket lidande och ondska i världen? Om Gud finns, är han kanske inte den vi tror?

William Paul Young gav ut Ödehuset på eget förlag efter att ha refuserats av de stora etablerade förlagen. Nu har det sålts i 25 miljoner exemplar.

Den både skakar om och inger hopp, är så fängslande att man vill sträckläsa den ...
Britt-Marie Erlandsson, Dalslänningen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ödehuset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fantastisk berättelse om Guds kärlek.
    Anders B Weiborn, 4 augusti 2017

    Det här är en underbar berättelse om Guds kärlek till den enskilda människan. Jag köper boken regelbundet för att ge bort till vänner och bekanta.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av William Paul Young