Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2017-03-22
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
206 x 135 x 21 mm
Vikt
358 g
SAB
Do
ISBN
9789173875233
Rötter och vingar : att leva sannare, modigare och helare (inbunden)

Rötter och vingar : att leva sannare, modigare och helare

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-03-22
165
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vi människor behöver leva med både rötter och vingar. Rötter för att kunna stå stadiga och starka. Vingar för att kunna leva helt och fullt och förverkliga våra vackraste drömmar. Många av oss känner att vi saknar det ena - och inte riktigt vågar det andra. Vi gömmer undan de vi verkligen är. Vi utvecklar strategier och spelar olika roller för att passa in, samtidigt som vi längtar efter att förverkliga oss själva.

Författaren Göran Larsson tar läsaren med på en personlig resa mot identitet, integritet och självkänsla. Det är aldrig försent att hitta sitt sanna jag. Det är aldrig försent att upptäcka sina rötter, veckla ut sina vingar och bli mer människa. Det finns hopp för alla som vill leva sannare, modigare och helare.

Göran Larsson är präst och leg. psykoterapeut, verksam vid Sankt Lukas Dalarna i Falun. Han är en flitigt anlitad föreläsare i ämnen som berör mänsklig växt och mognad och författare till den uppmärksammade boken Skamfilad som sålts i över 12 000 exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rötter och vingar : att leva sannare, modigare och helare
 2. +
 3. I befintligt skick : Att ta sig själv på allvar

De som köpt den här boken har ofta också köpt I befintligt skick : Att ta sig själv på allvar av Katja Lindert Bergsten, Kristoffer Pettersson (häftad).

Köp båda 2 för 404 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rötter och vingar : att leva sannare, modigare och helare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok!
  Stina , 9 maj 2022

  I början kändes boken irriterande för mig. Jag ville ju läsa om allt positivt och upplyftande direkt. Efter några kapitel insåg jag att detta kan vara en av de viktigaste böcker jag någonsin läst.
  Lärorik, rak, hoppingivande och mycket upplyftande läsning. Jättebra övningar och tips.

 2. Ord på mina tankar
  Åsa, 27 september 2018

  En fantastiskt bra bok som fick mig att fundera på vilka saker i mitt liv som är riktiga och viktiga för mig. Tankarna som delas är så fina och gick rakt in i hjärtat på mig, har själv mycket funderingar om livet och varför jag är den jag är, tycker inte att den blandar in religionen (kristendomen, var lite rädd för det innan). Rekommenderas varmt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Göran Larsson