Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2017-09-14
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
207 x 175 x 16 mm
Vikt
444 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173875271
Hitta din känslostyrka : en våga sätta gränser-bok för sensitivt begåvade (inbunden)

Hitta din känslostyrka : en våga sätta gränser-bok för sensitivt begåvade

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-09-14

Slutsåld

Uppföljaren till storsäljaren Drunkna inte i dina känslor!

Du gör ofta jobb som dina arbetskamrater egentligen skulle göra.
Du har svårt att sätta stopp för ditt grubblande.
Du är den ständiga medlaren och fixaren.
Du smittas av andras känslor.
Du har svårt att säga nej.

Känner du igen dig? Då kan det vara dags att se se över dina inre staket och grindar. Du behöver gränser för att kunna utnyttja din begåvning och leva ditt bästa liv. Att sätta kloka gränser är något alla behöver kunna. Men kanske speciellt om du är högkänslig eller sensitivt begåvad. De många intrycken och känslorna kan få dig att antingen bygga för höga skyddsmurar eller riva alla staket och bli en kameleont som ständigt anpassar dig efter omgivningen.
I uppföljaren till Drukna inte i dina känslor ger Doris Dahlin och Maggan Hägglund goda råd och praktiska redskap till alla oss som längtar efter att vara oss själva mitt ibland alla andra utan att bli "mosade" av vår omgivning - men inte heller bli offer för våra egna känslosvall.

Doris Dahlin är företagskonsult och författare. Hennes senaste roman Himlen bar inga moln gavs ut 2015.
Maggan Hägglund är frilansjournalist och författare. På Libris har hon tidigare bland annat gett ut böckerna Njutningsparadoxen och Det kommer att gå över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hitta din känslostyrka : en våga sätta gränser-bok för sensitivt begåvade. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En kopia av "Drunkna inte i andras känslor"
    bokmal, 10 februari 2022

    Boken är med några få meningars tillägg en kopia av boken "Drunkna inte i andras känslor". Det gäller såväl kapitelindelning som text. Med det sagt är boken betydligt mer läsvärd än författarnas första i ämnet som heter "Drunkna inte i dina känslor". Däremot är den ett totalt onödigt köp om man köpt deras bok "Drunkna inte i andras känslor".

Visa alla 1 recensioner