Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
199
Utgivningsdatum
2017-01-11
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Översättare
Kerstin Gårsjö
Originaltitel
The abbey - A Story of Discovery
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
207 x 137 x 18 mm
Vikt
314 g
SAB
Hce
ISBN
9789173875370
Klostret (inbunden)

Klostret

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-01-11
56
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
I sin romandebut öppnar James Martin ett fönster mot tre människors livsöden. Människor som alla tre letar efter en väg vidare i livet och som finner oväntade känslor för varandra i sökandet efter förlåtelse, förståelse och försoning.

Anne, en frånskild mamma som kämpar med sitt liv efter förlusten av sin son som omkommit i en bilolycka. Mark, den före detta arkitekten som haft en lysande karriär men nu arbetar som allt-i allo-snickare och undrar hur han hamnat där. Och abboten i klostret, Fader Paul, som frågar sig hur han bäst kan följa sitt kall och leva ett liv innanför klostrets väggar när han känner allt som lockar utanför.

Den här själavårdsromanen är full av djup andlig visdom samtidigt som den är en tillgänglig berättelse skriven med både humor och nåd.'

"Med den här vackra, rörande och ytterst trovärdiga romanen kommer sökare att bli milt inviterade att möta det gudomliga, och redan troende kommer att uppmuntras till att fördjupa sina relationer till Gud. Jag älskade den här boken och jag älskade karaktärerna."
Richard Rohr, författare och fransiskanerpräst

"Mer än ett levande porträtt av en sörjande mamma, så visar den här fina romanen, med enkla ord och handlingar, hur vi vanliga bristfälliga människor kan hjälpa varandra att finna vägen till Gud."
Kathleen Norris, författare till The Cloister Walk
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klostret
  2. +
  3. Room

De som köpt den här boken har ofta också köpt Room av Emma Donoghue (pocket).

Köp båda 2 för 75 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Klostret. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tankeväckande
    Villivonkansbooks, 24 februari 2017

    Anne som förlorat sitt barn i en olycka, Mark en fd arkitekt som nu är vaktmästare/allt i allo och Abboten Paul har alla frågor om hur de ska leva sitt liv. Deras öden vävs samman via Klostret i byn.
    Det är en fin tankeväckande bok om hur man vill leva sitt liv, hur man kan släppa taget med det förflutna och leva nu. Den är lättläst och har ett fint flyt i språket. Den beskrivs som en själavårdsroman och det stämmer väldigt bra tycker jag. Den hade gärna kunnat få gå ännu mer på djupet i... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av James Martin