Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2017-09-29
Förlag
Libris förlag
Översättare
Maria Store
Originaltitel
Soulfulness
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
379 g
SAB
Dok
ISBN
9789173875516

Soulfulness : ett liv utöver mindfulness

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2017-09-29
44
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Skickas imorgon
  79
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  109
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  79
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är många i vår tid som har funnit hjälp av mindfulness. Att begreppet är så enkelt att både förstå och praktisera har gjort att många lärt sig finna ett lugnare liv och en minskad stress. Författaren Brian Draper gillar därför mindfulness men tror samtidigt att det finns en risk att det används fel. Att mindfulness-övningar bara blir ett sätt att bli tillfälligt närvarande, för att sedan återgå till sitt stressade liv. Och i så fall blir mindfulness bara ytterligare en modell för vårt arbete och vårt liv som inte ger någon långsiktig förändring, utan bara tillfälliga pauser från ett liv och ett tempo vi innerst inne inte är tillfreds med.

Därför utmanar den här boken oss att inte bara vara mindre stressade då och då, utan att våga gå vidare och skapa ett mer närvarande liv. Draper utmanar läsaren att fortsätta vägen som leder till mindfulness för att längre fram nå soulfulness. Boken pekar på att livet inte handlar om att lära sig några enkla tekniker eller att tillfälligt koppla bort sig från den verkliga världen. Vi kan få leva med "soulfulness" och inte bara "mindfulness"!

Brian Draper är en välkänd och uppskattad kristen författare, föreläsare och moderator från Winchester i Storbritannien. Han medverkar regelbundet i radioprogrammet Tankar för dagen i BBC Radios 4 och är biträdande lektor vid London Institute for Contemporary Christianity. Dessutom är han retreat-ledare och skriver ofta för U2.com.

"Inspirerande, fördjupande, utmanande, överraskande: en bok som berör, en bok i min smak!"
Patricia Tudor-Sandahl

"Att läsa Brians Draper's nya bok Soulfulness är som att komma hem, men samtidigt inse att hemma är ännu mer omfattande än vad man hade kunnat föreställa sig. Bokens innehåll flödar av djup kunskap och insikt i hur man fördjupar det här enda livet som vi har... Läs den... läs den!"
Baptist Times
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Soulfulness : ett liv utöver mindfulness
 2. +
 3. Närvara : stärkt självförtroende med kroppens hjälp

De som köpt den här boken har ofta också köpt Närvara : stärkt självförtroende med kroppens h... av Amy Cuddy (pocket).

Köp båda 2 för 123 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Brian Draper