Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2017-09-06
Förlag
Libris förlag
Översättare
Ingalill Bergensten
Dimensioner
178 x 110 x 13 mm
Vikt
115 g
SAB
Do
ISBN
9789173875875
Medan vi fortfarande älskar (pocket)

Medan vi fortfarande älskar

(1 röst)
Pocket Svenska, 2017-09-06
59
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Alla som gifter sig älskar varandra och vill hålla ihop. Ändå slutar nästan hälften av alla äktenskap i skilsmässa, i Sverige fler än 20 000 om året. Måste det vara så? Nej, säger psykologen och parterapeuten Mattias Stølen Due.

Mattias Stølen Due vill inspirera till handlingar och hållningar, tankar och beteenden som lyfter kärleken och relationen - innan det är för sent. Att vi tar hand om vårt förhållande medan vi fortfarande älskar varandra. Precis som vi servar vår bil eller sköter våra tänder i förebyggande syfte. Och han vill ingjuta hopp.

Det finns mycket att göra för att förbättra en relation. Beslutsamheten har stor betydelse, att man inte bara glider med in i negativa spiraler. Och att man orkar se och ta ansvar för sin del av problemen. Det är också viktigt att vårda vänskapen med sin partner och låta den bli förhållandets trygga grund. Att inte upphöra med att röra vid varandra.

Medan vi fortfarande älskar är den perfekta bröllopsgåvan. Eller läsningen för ett par som levt i ett förhållande ett tag och börjat fundera över sin relation.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medan vi fortfarande älskar
  2. +
  3. Närmare varandra : Nio veckor till en starkare parrelation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Närmare varandra : Nio veckor till en starkare ... av Maria Burman, Anna-Karin Norlander, Per Carlbring, Gerhard Andersson (inbunden).

Köp båda 2 för 341 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »