Kallad Bekräftad Överlåten (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
490
Utgivningsdatum
2017-12-13
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Carlsson, Anethe (förf.) / Claar, Stefan (förf.) / Erixon, Börje (förf.) / Fredlund, Lisa (förf.) / Gustin Bergström, Maria (förf.) / Holmbom, Markus (förf.) / Hultman, Sven-Gunnar (förf.) / Häggblad, Josef (förf.) / Kastö, Christian (förf.) / Lennartsson, Tatta (förf.) / Lewin, Peter (förf.) / Liw,
Dimensioner
196 x 157 x 38 mm
Vikt
699 g
SAB
Ckss
ISBN
9789173876650
Kallad Bekräftad Överlåten (kartonnage)

Kallad Bekräftad Överlåten

Kartonnage Svenska, 2017-12-13
229
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En rörelse är inte en rörelse utan de mångas bidrag. En apostel skriver med fokus på uppdraget och en herde mera med fokus på relationerna, en evangelist betonar evangeliets förkunnelse och en lärare dess förankring. Ytterligare någon kan förena poetens penna med profetens skärpa. Dessa växter i den andliga trädgården förenas av den gemensamma och goda marken i vilken vi alla är planterade.
Daniel Alm, föreståndare för Pingst, fria församlingar i samverkan, ur förordet

Kallad, bekräftad, överlåten texter från nätverket Pingst Pastor är en antologi med 40 bidrag från pastorer. De flesta skribenterna är aktiva i församlingar och alla har gedigna erfarenheter inom skilda områden av pastorstjänsten.

I den här boken skriver var och en om ett ämne de brinner för. Boken är ett tidsdokument över frågor och förhållningssätt inom svensk pingströrelse i dag, men den är också tänkt som ett konkret och praktiskt bidrag in i det dagliga arbetet för pastorer ute i församlingarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kallad Bekräftad Överlåten
  2. +
  3. Om Pingströrelsen : essäer, översikter och analyser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om Pingströrelsen : essäer, översikter och anal... av Jan-Åke Alvarsson (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kallad Bekräftad Överlåten