Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
109
Utgivningsdatum
2018-04-26
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Mannberg, Maria (form)
Dimensioner
178 x 110 x 7 mm
Vikt
72 g
SAB
Ci
ISBN
9789173876735
Det som ger hoppet liv (pocket)

Det som ger hoppet liv

(4 röster)
Pocket Svenska, 2018-04-26
69
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det sägs att det sista som överger människan är hoppet. Jag skulle vilja vända på det och säga att människan behöver hoppas på något för att orka leva. Jag har sett människor förlora allt för att sedan resa sig och börja leva igen. Jag har också mött några som inte har orkat. Livet och krafterna tog slut. Det som slog sönder deras liv, slog för hårt. Jag har undrat vad som krävs för att livet ändå ska fortsätta. Vad som behövs för att hoppet ska få liv igen.

Vilka är hoppets förutsättningar? Vilken jordmån behövs för att det ska kunna gro och växa? Med berättelser, egna dikter och exempel från sin långa erfarenhet som själavårdare visar författaren Lars Björklund vad som får oss att hoppas när livet är som svårast. Att känna andras omsorg är en av de viktiga förutsättningarna, men också att våga se verkligheten som den är.

Det som ger hoppet liv kan ge livsmod och nya tankar till dig som går igenom en svår livspassage, men också till dig som i ditt arbete möter människor i sjukdom och svåra livssituationer.

Lars Björklund arbetar som kaplan på Sigtunastiftelsen och som föreläsare. Han har skrivit flera uppskattade själavårdsböcker, bland annat Modet att ingenting göra och Hur ska jag orka?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det som ger hoppet liv
  2. +
  3. Du är mer än du anar : om konsten att bli vän med sin själ

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du är mer än du anar : om konsten att bli vän m... av Tommy Hellsten (pocket).

Köp båda 2 för 128 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lars Björklund