Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
110
Utgivningsdatum
2018-09-03
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
177 x 108 x 5 mm
Vikt
71 g
SAB
Dokb
ISBN
9789173877336

Din egen väg

(8 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2018-09-03
79
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Inbilla dig inte att du är någon, manar Jantelagen, och får oss att krympa. Bli den du är ämnad att vara! manar kallet, och får oss att växa oss större än vi trodde var möjligt.

Skulle inte livet vara något mer? Den frågan har psykoterapeuten och författaren Patricia Tudor-Sandahl mött många gånger, både privat och i sitt arbete. En fråga som hon också fått lov att ställa till sig själv. Kanske, menar hon, är det så att en av orsakerna till stressen och oron i vårt samhälle är att vi fått eller tagit på oss uppgifter som är för små för våra själar.

Din egen väg är en inbjudan att ta våra liv på större allvar, att våga sträcka oss i vår fulla längd och söka de vi är ämnade att vara en process som pågår oavsett ålder. Att leva så sant och helhjärtat som vi kan, till vår egen och andras glädje.

"Du har en rikedom inom dig. Denna insikt kan bli början på en upptäcktsresa utan like."

Patricia Tudor-Sandahl är psykolog, psykoterapeut och uppskattad författare och föreläsare. Många har också mött henne som värd för Sommar och Vinter i P1 och som återkommande medarbetare i Tankar för dagen.

På Libris har Patricia utkommit med bland annat Längtan visar vägen (2014), Din egen väg (2013) och Tusen skäl att vara tacksam (2011). I sin senaste bok, Längtan visar vägen, har Patricia samlat 365 korta texter om livet en text för varje dag under året.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Din egen väg
  2. +
  3. Hemlängtan : att gå den inre vägen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hemlängtan : att gå den inre vägen av Patricia Tudor-Sandahl (inbunden).

Köp båda 2 för 334 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Din egen väg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det börjar bra...
    Maria Hegdal, 8 september 2022

    Den börjar bra med tips om frågor att ställa sig och fundera över. Men en bit in i boken skriver hon mer om andlighet och gud vilket inte riktigt ger något i just det ämne boken handlar om.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Patricia Tudor-Sandahl