Tungotal, tänkande, tjänande (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2019-10-18
Upplaga
1
Förlag
Libris förlag
SAB
C
ISBN
9789173878432
Tungotal, tänkande, tjänande (inbunden)

Tungotal, tänkande, tjänande

Inbunden Svenska, 2019-10-18
200
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Den här boken tar sin utgångspunkt i tungotalet, tänkandet och tjänandet. Vi behöver mer av hängivenhet, inte mindre. Vi behöver mer av andliga erfarenheter, inte mindre. Men vi behöver också tid för tänkande och reflektion. Det vi bär av andlighet får inte leda till intellektuell dumhet och intellektuell korruption. Förhoppningen är att vi får se en generation kristna som håller ihop tungotalet och tänkandet i ett hängivet tjänande för andras bästa.

Författaren Daniel Alm är en del av den moderna pingstväckelsen, en allkristen förnyelserörelse som också blivit en församlingsrörelse. Pingströrelsen har ibland beskrivits som kyrkans tonåring. I jämförelse med de historiska kyrkorna är pingströrelsen fortfarande ung och söker nog fortfarande en del av sin identitet. Om den här boken kan hjälpa dig att forma en identitet genom att hålla ihop hjärta och hjärna, andliga erfarenheter och samhällsengagemang, har den tjänat sitt syfte.

Daniel Alm är föreståndare för Pingstförsamlingen i Västerås och Pingst fria församlingar i samverkan. Tungotal tänkande och tjänande är Daniels femte bok
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tungotal, tänkande, tjänande
  2. +
  3. Kallad Bekräftad Överlåten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kallad Bekräftad Överlåten av Daniel Alm (kartonnage).

Köp båda 2 för 429 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tungotal, tänkande, tjänande