Ett sorgkantat mirakel ? om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (110.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Linn Maria Wågberg
Utgivningsdatum
2021-01-19
Förlag
Libris förlag
ISBN
9789173878920
Ett sorgkantat mirakel ? om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt (ljudbok)

Ett sorgkantat mirakel ? om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt Ljudbok

Ljudbok,  Svenska, 2021-01-19
124
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När 15-årige Leo råkar ut för en fruktansvärd olycka förlorar Linn den son hon hittills haft och familjens tillvaro förändras dramatiskt. Ingenting blir som det var tänkt. Det blir ett liv där tårar, ilska och besvikelse samsas med lycka, tacksamhet och kärlek.

Ett sorgkantat mirakel är en utsträckt hand till dig vars liv inte heller blev som det var tänkt. Berättelsen vill förmedla att vi visst kan vara glada och tacksamma samtidigt som vi sörjer och är besvikna. Och här finns konkreta råd och tips för hur vi som är sorgkantade kan fortsätta att leva våra liv trots och tack vare allt. För sorg är inget vi går vidare ifrån. Sorg går vi vidare med.

Ett sorgkantat mirakel är en fristående uppföljare på Linn Maria Wågbergs debut Himlen måste sakna en ängel (Norstedts).

Linn Maria Wågberg, född 1975, är sångerska, författare och föreläsare. Hon är också utbildad handledare i sorgbearbetning och krishantering.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linn Maria Wågberg

  • Himlen måste sakna en ängel

    Linn Maria Wågberg

    Det är sommaren 2015. Hon befinner sig på en idrottsplats när telefonsamtalet kommer: "Sitter du ner?" Hon får veta att hennes son Leo har varit med om en fruktansvärd kanotolycka på ett konfirmationsläger i Åre. Ingen kan svara på hennes upprepad...

  • Ett sorgkantat mirakel

    Linn Maria Wågberg

    När 15-årige Leo råkar ut för en fruktansvärd olycka förlorar Linn den son hon hittills haft och familjens tillvaro förändras dramatiskt. Ingenting blir som det var tänkt. I livet som blev samsas tårar, ilska och besvikelse med lycka, tacksamhet o...