Prepperprästens beredskapsbok : så överlever du, gör gott & sprider hopp (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
113
Utgivningsdatum
2022-08-11
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Arvidsson, Jakob (red.) / Knutes, Jonatan (form)
Dimensioner
190 x 120 x 9 mm
Vikt
148 g
SAB
Do,Rbo
ISBN
9789173879880
Prepperprästens beredskapsbok : så överlever du, gör gott & sprider hopp (häftad)

Prepperprästens beredskapsbok : så överlever du, gör gott & sprider hopp

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2022-08-11
209
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vad händer om krisen verkligen kommer? Vad är att preppa?

Detta är ingen vanlig prepperbok, den vänder sig i första hand till dig som undrar om det verkligen är lönt att just jag preppar och i så fall hur?

Författaren som till vardags är präst fokuserar inte bara på våra basala behov utan på de psykologiska faktorerna som hjälper oss igenom en kris liten som stor. Han delar frikostigt med sig av sina egna kunskaper och avvägningar, hur vi säkrar upp våra grundläggande behov. Även de inre behov och de existentiella frågorna som kommer till ytan under en kris. Framför allt handlar boken om att det alltid blir bättre om vi möter krisen tillsammans: i bostadsområdet, i bostadsrättsföreningen, i kyrkan, i idrottsföreningen, i kören, i arbetsgemenskapen, i familjen och så vidare det är där vi skapar de bästa förutsättningarna för att klara oss. Om vi förbereder oss rätt kan vi också hjälpa andra. Bokens ledord är: så överlever du, gör gott och sprider hopp. Välkommen till en annorlunda och hoppfull prepping .

Jonas Ahlforn arbetar sedan 13 år tillbaka som präst i Svenska kyrkan. Inom sitt arbete har han mött många människor i kris samt varit jourhavande präst vid SOS 112. Han är även instruktör via Civilförsvarsförbundet för Hemberedskap i händelse av kris och krig, samt instruktör för Första hjälpen, brandkunskap samt utbildare för säkra barn och säkra seniorer. Genom tidningsartiklar och reportage är han känd som prepperprästen . Jonas är gift, har tre barn och bor med familjen i Örebro.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Prepperprästens beredskapsbok : så överlever du, gör gott & sprider hopp
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 459 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prepperprästens beredskapsbok : så överlever du, gör gott & sprider hopp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Med humor når man långt
    Erna Berger-Sundin, 6 mars 2023

    Den här boken hör till dem man ska ha inom räckhåll vid sängen. Det finns saker som man har i "bakhuvudet" och helt plötsligt behöver man veta "hur var det nu...". Och dröj definitivt inte med att göra något åt det. Själv har jag t.ex. skaffat en vevradio. Vänta inte tills de tar slut igen.

Visa alla 1 recensioner