Tungotal, tänkande, tjänande (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2023-01-16
Förlag
Libris förlag
Dimensioner
175 x 120 x 16 mm
Vikt
255 g
SAB
Cead
ISBN
9789173879941
Tungotal, tänkande, tjänande (häftad)

Tungotal, tänkande, tjänande

Häftad, Svenska, 2023-01-16
159
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här boken tar sin utgångspunkt i tungotalet, tänkandet och tjänandet. Vi behöver mer av hängivenhet, inte mindre. Vi behöver mer av andliga erfarenheter, inte mindre. Men vi behöver också tid för tänkande och reflektion. Det vi bär av andlighet får inte leda till intellektuell dumhet och intellektuell korruption. Förhoppningen är att vi får se en generation kristna som håller ihop tungotalet och tänkandet i ett hängivet tjänande för andras bästa.

Författaren Daniel Alm är en del av den moderna pingstväckelsen, en allkristen förnyelserörelse som också blivit en församlingsrörelse. Pingströrelsen har ibland beskrivits som kyrkans tonåring. I jämförelse med de historiska kyrkorna är pingströrelsen fortfarande ung och söker nog fortfarande en del av sin identitet.

Om den här boken kan hjälpa dig att forma en identitet genom att hålla ihop hjärta och hjärna, andliga erfarenheter och samhällsengagemang, har den tjänat sitt syfte.

Daniel Alm är föreståndare för Pingstförsamlingen i Västerås och Pingst fria församlingar i samverkan. Tungotal tänkande och tjänande är Daniels femte bok
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tungotal, tänkande, tjänande
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Daniel Alm