Solidaritet utan gränser : tal och texter i urval (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2006-02-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Atlas
Medarbetare
Axelsson, Majgull, Fredriksson, Gunnar, Klein, Helle
Dimensioner
215 x 162 x 22 mm
Vikt
500 g
SAB
Ob,Ocgdd
ISBN
9789173892193
Solidaritet utan gränser : tal och texter i urval (inbunden)

Solidaritet utan gränser : tal och texter i urval

Olof Palme; tal och texter i urval

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2006-02-01
159
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Palme var en talekonstens mästare. Här presenteras nu ett nytt urval a v Olof Palmes tal och texter. Här finns hans klassiska tal, men också sådana som inte publicerats tidigare och som breddar bilden av Olof Pa lmes politiska gärning. Olof Palme är en av det svenska 1900-talets ce ntrala politiska gestalter. Han satte som partiledare och statsministe r sin prägel på den svenska samhällsdebatten under flera decennier och stod i hög grad i fokus för det politiska livet. Respekterad och älsk ad, men också stridbar och hatad. Olof Palme var internationalisten so m personifierade en vidgad solidaritet och som själv gjorde avtryck i många delar av världen. Boken inleds med tre texter om Olof Palme av M ajgull Axelsson, Gunnar Fredriksson och Helle Klein.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Solidaritet utan gränser : tal och texter i urval
  2. +
  3. Underbara dagar framför oss : en biografi över Olof Palme

De som köpt den här boken har ofta också köpt Underbara dagar framför oss : en biografi över ... av Henrik Berggren (pocket).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Palme var en talekonstens mästare. Här presenteras nu ett nytt urval av Olof Palmes tal och texter. Här finns hans klassiska tal, men också sådana som inte publicerats tidigare och som breddar bilden av Olof Palmes politiska gärning.

Olof Palme är en av det svenska 1900-talets centrala politiska gestalter. Han satte som partiledare och statsminister sin prägel på den svenska samhällsdebatten under flera decennier och stod i hög grad i fokus för det politiska livet. Respekterad och älskad, men också stridbar och hatad. Olof Palme var internationalisten som personifierade en vidgad solidaritet och som själv gjorde avtryck i många delar av världen.

Boken inleds med tre texter om Olof Palme av Majgull Axelsson, Gunnar Fredriksson och Helle Klein.