Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2012-05-14
Förlag
Atlas
ISBN
9789173898508
Happy, happy ? En bok om skilsmässa (e-bok)

Happy, happy ? En bok om skilsmässa E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-05-14
109
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Bilden av den romantiska, sexuella kärleken bombarderar oss dagligen och äktenskapet är det som ska kröna kärlekssagan. Tills döden skiljer oss åt, så har det predikats i evighets evighet amen. Håller det?

En skilsmässa på tjugohundratalet borde knappast vara något skamligt, ändå upplever många som skiljer sig att de ikläds en offerroll, att de inte tillåts vara lyckliga över sitt beslut.

I antologin Happy, happy ? en bok om skilsmässa bjuds läsaren på en annan bild av separation än den som vanligtvis ges. Det är berättelser om skilsmässor som positiva och berikande erfarenheter. En bok som vill stärka och inspirera alla som tagit steget ? och alla som kanske funderar på att ta det?

Medverkande:
Maria-Pia Boëthius, Pernilla Glaser, Mari Jungstedt, Åsa Larsson, Mian Lodalen, Gudrun Schyman, Mia Skäringer och Helena von Zweigbergk delar tillsammans med Maria Sveland och Katarina Wennstam med sig av sina personliga erfarenheter av att bryta upp.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Happy, happy ? En bok om skilsmässa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pepp och uppmuntran!
  A, 28 februari 2018

  En riktigt härlig och peppande bok som jag sträckläste! Vissa kapitel berör naturligtvis mer än andra. Lättläst med igenkänningsfaktor för de som funderar på eller går igenom en skilsmässa. Precis det man behöver i det läget! Rekommenderas!

 2. Betyg: 4 av 5
  Britt-Marie Kullin, 3 augusti 2012

  En mycket bra bok, med tio olika berättelser om skilsmässor, ur positiv synvinkel. Tio mycket bra kvinnliga författare skriver om sina erfarenheter vid sina egna skilsmässor.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Hatet

  Sveland Maria

  Det kom ett brev med ett dödshot. När den första rädslan lagt sig gör sig vreden startklar och ett skrivande tar vid. Hatet. En bok om antifeminism är en berättelse om ett Sverige i förändring där ett nytt debattklimat sakta har vuxit fram, och dä...

 • Bitterfittan 2

  Sveland Maria

  Tio år har gått sedan Sara lämnade man och barn för en veckas tankepaus på tönt-Teneriffa. Familjehelvetet hade dränerat henne på energi, hon var bitter och trött. I solstolen på det fula charterhotellet läste hon Erica Jongs klassiker R ä dd att ...