Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk, sömnproblem (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2014-07-08
Upplaga
1
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Petrovski, Monika O. (form)
Dimensioner
230 x 155 x 15 mm
Vikt
649 g
SAB
Vna
ISBN
9789174018783

Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk, sömnproblem

(31 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-07-08

Slutsåld

Gnisselzonen är gråzonen mellan hälsa och sjukdom. Den som befinner sig här mår inte speciellt bra, men det finns ingen sjukdom för sjukvården att bota.

Värk, trötthet, håglöshet och magproblem är typiska problem som kan vara tuffa och tärande. Läkaren hittar inget fel. Man får ingen gul lapp med sig hem, eller så får man det, men det är recept på sömnpiller, laxermedel, smärtlindring eller andra piller som dämpar symptom, men som inte löser problemet.

Gnisselzonen hjälper dig att komma till rätta med de problem som sätter käppar i hjulet för din goda hälsa. Första delen av boken är indelad efter olika problemområden. Här får man lära sig om orsaker och samband direkt kopplade till olika problem. I andra delen av boken får man lära sig mer om hur kroppen fungerar ur ett näringsfysiologiskt perspektiv.

Det här är en krashkurs i grundläggande näringsfysiologi som i första hand riktar sig till kvinnor 40+. Det handlar inte bara om att hitta mat som får kroppen i balans utan om livsstil i stort. Gnisselzonen är en bok för alla de som läser tidningars olika tips om vad som är bra för hälsan. Här sätts alla de tipsen i sitt sammanhang och man får den stora bilden. Man får lära sig varför alla de här tipsen faktiskt är bra och hur de fungerar.

Anna Hallén är kostrådgivare och bästsäljande författare av kokböcker inom LCHF. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, har en stor skara följare och medverkar regelbundet i tidningar om mat och hälsa. Gnisselzonen är en helt ny typ av bok för Anna och här får hon visa att hon fullt ut behärskar konsten att förklara ett så komplext ämne som näringsfysiologi på ett lättsamt, målande och fängslande sätt.

Format: 151x226 mm
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Gnisselzonen : så lyckas du bli av med trötthet, värk, sömnproblem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sammanhangen blir klarare
  Sonny Söderström, 31 maj 2016

  En bra bok om du är intresserad av vad som händer med vår kropp då vi äter fel kost eller då du blir stressad. Vilka olika hormoner som sätter igång och som påverkar oss vid dessa tillfällen.
  Vad du kan göra för att må bättre. En bok som är lätt att förstå även för lekmän, riktigt spännande läsning.

 2. Vill förmedla lösningar för ökad kraft och ork
  Yvonne Maria Larsson, 28 oktober 2014

  En bok som vill vara en klok gumma, en specialistläkare och en ärlig men omtänksam vän samtidigt. Ambitionen finns men lite av varje räcker inte alltid till för att bli bäst i klassen.

 3. Boken i livskompetens
  Louise Edlund, 15 augusti 2014

  Boken är skriven så att alla förstår meningen med att själv ta större ansvar för sin egen balans men ger också mycket tips. Välskriven med glimten i ögat. Det krångliga förklarat på ett enkelt sätt Läs den!!

 4. Bör läsas av alla
  Lena Nyberg Johansson, 25 juli 2014

  Känner du dig trött, hängig, värkig och allmänt nere och läkarna hittar inga "fel" på dig. Läs då denna, kanske är det något för dig. Den är lättläst och pedagogiskt upplagd.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anna Hallén

 • Lär dig leva ditt unika liv : 52 veckor av listor, kunskap och reflektioner

  Anna Hallén, Michelle Hallén

  Lär dig leva ditt unika liv 52 veckor av listor, kunskap och reflektioner bygger på naturlig hälsa. Med hjälp av Anna och Michelle Halléns kunskap, övningar, listor och reflektioner får läsaren tänka själv och hitta sin egen väg till ett bättre må...

 • Time to get your energy back

  Anna Hallén

  You feel ill but the health care system doesn't find anything wrong with you. And still you feel anything but well. You have pain, the stomach is in uproar, you can't sleep, and feel hopelessly exhausted. The whole machinery creaks. What is wrong ...