Tage på camping. Hoppborgen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Tage på camping (del 3)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
43
Utgivningsdatum
2014-05-14
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Illustratör/Fotograf
Catharina Nygård
Dimensioner
215 x 150 x 7 mm
Vikt
230 g
SAB
Hcf
ISBN
9789174019469
Tage på camping. Hoppborgen (inbunden)

Tage på camping. Hoppborgen

(12 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-05-14

Slutsåld

Hoppborgen

Det har kommit en hoppborg till campingen. Det ser kul ut och Tage vill gå dit och studsa. Men varken mamma eller pappa kan följa med. Då bestämmer Tage sig för att gå själv. Hoppborgen är en vardagsnära, varm och spännande bok för både killar och tjejer. En perfekt bok för alla nybörjarläsare.

Tage på camping är en serie lättlästa böcker för killar och tjejer som nyss knäckt läskoden och börjat läsa själva. Det är böcker med kort text, rolig handling och färgstarka bilder som lockar nybörjarläsaren att vända blad.

På sommarlovet brukar Tage och hans familj parkera sin husvagn på en campingplats. Och där kan nästan vad som helst hända! Bland minigolfbanor, hoppborgar och campingbutiker upplever Tage allt från lysande framgång till isande rädsla och moraliska dilemman. Tage själv är lätt att gilla. Han är en finurlig kille som funderar mycket och hans äventyr på campingen skildras med en stor portion humor och värme.

Ann-Charlotte Ekensten har skrivit böckerna om Tage på camping för att locka till skratt, frågor och läslust. De färgstarka och lekfulla illustrationerna som kompletterar texten är skapade av Catharina Nygård.

Format: 145x210 mm
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Tage på camping. Hoppborgen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ännu en bra Tage-bok
  Tessan, 14 juni 2015

  Båda mina barn gillar denna Tage-bok. Dom tycker den är spännande och dom kan identifiera sig med historien. Jag kan varmt rekommendera både denna och övriga Tage-böcker.

 2. Man ska ha husvagn...
  Anni, 28 maj 2015

  Har man husvagn så gillar man förmodligen serien om Tage på camping. Hoppborgen är en lättläst läsa-själv-bok för barn i åldern 5-7 år. Den håller dock inte alls samma höga klass som böcker riktade till denna ålderskategori av exempelvis Helena Bross, Cecilia Lidbeck eller Martin Widmark. Vad som är roligt är att boken utspelar sig på en campingplats, vilket torde ge stor igenkänning för många barn som semestrar i husvagn. Vi presenteras en sedeslärande historia i modern tappning om vådan med... Läs hela recensionen

 3. Lättläst favorit
  Johan Mikael , 15 november 2014

  Kul med en ny bok-kille. Lagom lättläst i förskoleklass. Passar även för högläsning eftersom det finns bilder på alla sidor.

 4. Lagom äventyrlig
  Julia Eriksson, 17 juni 2014

  Tage är lite lagom äventyrlig, men ingen vilding. Tage på camping är en bok med lite lagom pirr för de yngsta läsarna.

 5. Tage - en ny kompis

  Min dotter på åtta år läste alla tre böckerna om Tage på camping i ett svep. Det vanliga är att vi får tjata på henne med läsningen, men Tage ville hon inte släppa!

 6. Tage - en ny favoritfugur hos oss!
  Johanna Melander, 17 juni 2014

  Jättemysig bok som ger läsaren både nyfikenhet, spänning o glädje!
  Härliga bilder som illustrerar berättelsen på ett varmt o inbjudande sätt.

Visa alla 6 recensioner

Bloggat om Tage på camping. Hoppborgen