Tage på camping. Minigolftävlingen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Tage på camping (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
42
Utgivningsdatum
2014-05-14
Upplaga
1
Förlag
Tukan Förlag
Illustratör/Fotograf
Catharina Nygård
Dimensioner
215 x 151 x 9 mm
Vikt
223 g
SAB
Hcf
ISBN
9789174019476

Tage på camping. Minigolftävlingen

(12 röster)  |   Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-05-14

Slutsåld

Minigolftävlingen

Det är dags för minigolftävling på campingen. Tage och pappa ska spela tillsammans. Tage får ett tips som kan hjälpa honom att klara den svåraste banan. Men vem är det egentligen som tipsar honom? Minigolftävlingen är en vardagsnära, varm och spännande bok för både killar och tjejer. En perfekt bok för alla nybörjarläsare.

Tage på camping är en serie lättlästa böcker för killar och tjejer som nyss knäckt läskoden och börjat läsa själva. Det är böcker med kort text, rolig handling och färgstarka bilder som lockar nybörjarläsaren att vända blad.

På sommarlovet brukar Tage och hans familj parkera sin husvagn på en campingplats. Och där kan nästan vad som helst hända! Bland minigolfbanor, hoppborgar och campingbutiker upplever Tage allt från lysande framgång till isande rädsla och moraliska dilemman. Tage själv är lätt att gilla. Han är en finurlig kille som funderar mycket och hans äventyr på campingen skildras med en stor portion humor och värme.

Ann-Charlotte Ekensten har skrivit böckerna om Tage på camping för att locka till skratt, frågor och läslust. De färgstarka och lekfulla illustrationerna som kompletterar texten är skapade av Catharina Nygård.

Format: 145x210 mm
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Tage på camping. Minigolftävlingen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Om man gillar minigolf
  Anni, 30 maj 2015

  Lättläst läsa-självbok för barn i åldern 5-7 år. Böckerna om Tage på camping riktar sig främst till barn i familjer som semestrar på campingplatser, då igenkänningen för dessa är stor och därför passar såväl att ta med på husvagnssemestern som att läsa som förberedelse innan. Minigolftävlingen handlar uteslutande om när Tage spelar minigolf. Böckerna om Tage känns dock ganska slätstrukna jämfört med lättlästa böcker för samma ålderskategori, skrivna av Helena Bross, Martin Widmark och Cecilia... Läs hela recensionen

 2. Minigolf är kul
  Erik, 21 november 2014

  En bok som intresserade sonen. Har varit trögt med läsningen. Lagom lång text och roliga bilder. Plus för minigolfen. Vi spelar själva.

 3. Uppskattad present
  Jan , 15 november 2014

  Köpte alla Tage-böckerna till min brorson. Lagom mycket text och många bilder. Uppskattade presenter, alla tre. Vi gillar camping i vår familj!

 4. Kodknäckare!
  Sofi, 15 november 2014

  Första boken vår 7-åring läst! Lagom mycket text och fina bilder. Passar även bra att läsa högt för lillebror. Fina bilder!

 5. Kul med minigolf
  Johan Mikael , 15 november 2014

  Roligt att hitta en bok med minigolf som tema. Lagom lättläst för 7- åringen. Passar även för högläsning till lillebror.

 6. Nytt o roligt
  Teresia, 10 augusti 2014

  Båda mina barn (4,5 och 7 år) älskar hela serien om Tage. När 7-åringen ska träna sin läsning väljer hon gärna böckerna om Tage och 4,5-åringen älskar att få dom lästa. Bästa köp hittills då böckerna passar alla. Nu ser vi fram mot nya äventyr med Tage.

 7. Tage - en ny kompis

  Min dotter på åtta år läste alla tre böckerna om Tage på camping i ett svep. Det vanliga är att vi får tjata på henne med läsningen, men Tage ville hon inte släppa! Träffande med campingmiljön, Tages mjuka sätt och fina illustrationer kan jag tänka.

 8. Tage - en ny favoritfugur hos oss!
  Johanna Melander, 17 juni 2014

  Jättemysig bok som ger läsaren både nyfikenhet, spänning o glädje!
  Härliga bilder som illustrerar berättelsen på ett varmt o inbjudande sätt.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Ann-Charlotte Ekensten