Hypnotisören (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Ljudpocket (del 1)
Inläsare
Peter Andersson
Utgivningsdatum
2010-05-10
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
130 x 130 x 20 mm
Vikt
282 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789174130539
Hypnotisören (cd-bok)

Hypnotisören

(14 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2010-05-10

Slutsåld

Nu i lågprisutgåva!

Sensation redan innan utgivningen i Sverige!

Kriminalkommissarie Joona Linna kräver att bli förundersökningsledare för ett trippelmord i en familj i Tumba trots att det inte tycks vara ett fall för rikskriminalen. Den enda överlevande är en svårt skadad pojke.
Joona Linna inser vikten av att förhöra honom, det enda vittnet. Förövaren avsåg att döda alla och brydde sig antagligen inte om att dölja sitt ansikte. När Linna får reda på att det finns ytterligare en familjemedlem befarar han att mördaren just nu letar efter henne.
Pojken börjar visa tecken på att han kommer att återfå sitt medvetande snart, men enligt den ansvarige läkaren kommer han inte att kunna förhöras på veckor. I ett försök att skynda på processen övertalar Joona Linna Erik Maria Bark att hypnotisera pojken för att se mördaren genom hans ögon. Därmed bryter Bark sitt gamla löfte att aldrig mer hypnotisera och en lång och skrämmande händelsekedja sätts i rullning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hypnotisören. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbar
    Susanne, 23 juli 2010

    Det var otroligt många personer inblandade men efter bara ett litet tag hängde jag med. Boken blev bara mer och mer spännande ju mer jag läste. Efter halva boken var den så otroligt svår att släppa från mig, min familj undrade om jag hade ett förhållande med boken i stället för med dem. Jag ska beställa nästa bok genast.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Hypnotisören

Bokvideo