Döden skall du tåla (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Ljudpoket (del 10)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2010-10-06
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Ulf Örnkloo, Helena Örnkloo
Originaltitel
Varsleren
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
130 x 130 x 10 mm
Vikt
150 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789174130652
Döden skall du tåla (cd-bok)

Döden skall du tåla

(3 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2010-10-06

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den strävsamme Konrad Sejer är på plats igen, liksom hans trogna hund Frank och den charmerande assistenten Skarre. Norges mest prisade spänningsförfattare skämmer återigen bort oss med en psykologisk thriller som går djupt in under huden.

Det är en varm sensommardag i ett norskt villaområde. Barn hoppar på studsmattor, vuxna slöar i solstolar, någon målar ett staket och en annan tvättar bilen. En ung mamma har lagt sin bäbis i vagnen att sova middag under ett träd i hagen. Hon känner sig helt trygg och vet att hon genast skulle höra om något hände barnet. Men när en person kommer fram ur skogen och drar av det lilla täcket märker hon ingenting.

I ren panik anländer mamman till akuten, hon har hittat barnet i en pöl av blod i vagnen, men läkarna är förbryllade för flickan har inte minsta sår på kroppen. Någon har utsatt dem för ett djävulskt spratt.

Samma dag hittar kriminalkommissarie Konrad Sejer ett kort utanför sin dörr där det står Helvetet börjar nu! Detta blir upptakten till en rad bisarra händelser i trakten.

Karin Fossum är mästare på att skapa oförglömliga porträtt av de små människorna som ofta glöms bort. Så även denna gång. Förpackad i en till synes ganska enkel och vardaglig historia mejslar hon fram en gastkramande psykologisk thriller med karaktärer som dröjer sig kvar länge efteråt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Döden skall du tåla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Konrad sejer
  Lia, 28 maj 2016

  Tråkig va ordet & jag tänker inte
  lyssna klart!! Fick ingen känsla
  alls. Lägger av . Besviken är jag.
  Uppläsare bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Karin Fossum