Nattens begär (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2009-04-24
Upplaga
1
Förlag
Telegram Bokförlag
Översättare
Annika Rydén
Originaltitel
Night Pleasures
Dimensioner
210 x 135 x 22 mm
Vikt
460 g
SAB
Hce
ISBN
9789174230109
Nattens begär (storpocket)

Nattens begär

(2 röster)
Storpocket Svenska, 2009-04-24

Slutsåld

I vår värld lever vampyrer och daimoner som härstammar från släkter tusentals år tillbaka i tiden. De Svarta jägarna för en oändlig kamp mot dem för att skydda oss människor ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sherrilyn Kenyon

Bloggat om Nattens begär

Övrig information

Amanda Devereaux har en helt galen familj. Hennes mor och äldre syskon är häxor och medier, och hennes tvillingsyster är vampyrjägare. Allt Amanda strävar efter är ett lugnt, normalt liv. Men när hon blir måltavla i en attack som är riktad mot hennes syster, vaknar hon upp och finner sig fastkedjad vid en sexig, blond främling, Kyrian av Thracia. Först tror Amanda att detta är ett av hennes systers mer raffinerade försök att fixa ihop henne med en spännande man, men det står snart klart att Kyrian inte är idealiskt pojkvänsmaterial.

Han är en Svart jägare, en odödlig krigare som jagar och utplånar de vampyrer och daimoner som lever på människoblod. Nu jagar han Desiderius, en mycket gammal och farlig daimon som funnit nöje i att binda samman Kyrian med en människa medan han jagar honom. Kyrian och Amanda måste hitta ett sätt att frigöra sig från varandra innan de ger efter för den hämningslösa attraktion som uppstått mellan dem. Eller så dödar Desiderius dem båda. Första delen i serien om de Svarta jägarna. Nästa del, Nattens lust, kommer hösten 2009.

"Ge plats, Anne Rice. Kenyons serie om de Svarta jägarna förändrar formatet på vampyrromanen, och gör den coolare, mörkare och mycket mer lockande."
Publishers Weekly

Sherrilyn Kenyon bor nära Nashville tillsammans med sin man och deras tre söner. Hennes böcker syns regelbundet som nummer ett på New York Times och Publishers Weeklys bästsäljarlistor. Över 15 miljoner exemplar av hennes böcker har spridits världen över. www.dailyinquisitor.com