Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
412
Utgivningsdatum
2012-05-16
Förlag
Telegram Förlag
ISBN
9789174230345
De korrupta (e-bok)

De korrupta (e-bok)

(7 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-05-16
25
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Smart, drivet, spännande - ny krim av högsta klass

Stockholm 1989. Flera prostituerade kvinnor dödas men inga gärningsmän grips och polisen lägger ganska snart ner utredningarna. Kriminalreportern Annie Lander skriver på en artikelserie om morden. När hon, till skillnad från poliserna, talar med andra prostituerade om morden förstår hon att det finns kopplingar till en av stans mest exklusiva herrklubbar. Då tvingar tidningens ledning henne att ta tjänstledigt. Annie fortsätter arbeta på egen hand. Hon lyckas ta sig in till klubbens inre cirkel där några av landets mäktigaste män tycks styra över mer än bara utbudet av konjak. Annie börjar närma sig sanningen, inte bara om de mördade kvinnorna utan också sanningen om sitt eget liv och det ouppklarade mordet på sin mor. Då försvinner hon spårlöst. Hennes man Max ger sig ut för att söka efter henne. Hans enda chans att förstå varför Annie är borta är att leta efter samma människor som hon. Gå i hennes spår. Och hitta de korrupta, innan de hittar honom.

De korrupta är spännande läsning från första till sista sidan. Med avstamp i verkliga händelser på åttiotalet, är det också en fängslande berättelse om hur Sverige en gång för alla förlorade sin oskuld.

Robert Kviby, född 1976, bor i Stockholm och arbetar som VD för ett mediabolag. De korrupta är hans första roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kviby Robert

  • Listan

    Kviby Robert

    December 1997. Annie och Max Lander har varit på flykt i åtta år, undan den svenska polisen och Annies psykopatiske halvbror. I Patras, Grekland, blir de kontaktade av Thurston Richards, pensionerad amerikansk krigskorrespondent, som hävdar att ha...

Bloggat om De korrupta