Swedish DJs ? Intervjuer: Axwell (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
40
Utgivningsdatum
2013-08-29
Förlag
Telegram Förlag
ISBN
9789174231731
Swedish DJs ? Intervjuer: Axwell (e-bok)

Swedish DJs ? Intervjuer: Axwell (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2013-08-29

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Axwell har sedan tjugo år tillbaka arbetat hårt för att förfina sin musik. Hans musikaliska resa startade på allvar när drömmarna om att bli bonde grusades.

Han är eleganten bland de svenska dj:s och producenter som de senaste åren blivit superstjärnor. Han har givit ut musik under många pseudonymer men framförallt skördat framgångar som medlem i Swedish House Mafia.

Den svenska elektroniska dansmusiken har gjort en lång resa från de första undergroundproduktionerna under 80-talet till att de senaste åren toppa internationella listor. I serien Swedish DJs möter Calle Dernulf både pionjärerna som banade väg och superstjärnorna som tog scenen till en ny nivå och därmed fick den elektroniska dansmusiken att regera världen över.

Calle Dernulf, född 1965, är en journalist och producent som bl.a. arbetat på Sveriges Radio i över tjugo år. Han har likt ingen annan bevakat den svenska elektroniska dansmusiken sedan 80-talet. Genom åren har han i sina radioprogram lyft fram nya talanger och ljud och sett scenen gå från undergroundnivå till världsdominans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »