Swedish DJs ?¿Intervjuer: Eric Prydz (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-04-01
Förlag
Telegram Förlag
ISBN
9789174232639
Swedish DJs ?¿Intervjuer: Eric Prydz (e-bok)

Swedish DJs ?¿Intervjuer: Eric Prydz (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-04-01
35
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Eric Prydz är en av de stora svenska stjärnorna på klubbhimlen. ?Call on me?, ?Proper Education? och ?Pjanoo? var alla undergroundhits som sen förde honom mot topplistor världen över. Själv har han med sin melankoliska mix av disco, synt, house och techno mest tagit sikte mot klubbarnas mörker. Han är besatt av ljud och det perfekta beatet men framförallt en mästare på pojkstreck.

Den svenska elektroniska dansmusiken har gjort en lång resa från de första undergroundproduktionerna under 80 talet till att de senaste åren toppa internationella listor. I serien Swedish DJs möter Calle Dernulf både pionjärerna som banade väg och superstjärnorna som tog scenen till en ny nivå och därmed fick den elektroniska dansmusiken att regera världen över.

Calle Dernulf, född 1965, är en journalist och producent som bl.a. arbetat på Sveriges Radio i över tjugo år. Han har likt ingen annan bevakat den svenska elektroniska dansmusiken sedan 80 talet. Genom åren har han i sina radioprogram lyft fram nya talanger och ljud och sett scenen gå från undergroundnivå till världsdominans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dernulf Calle