Swedish DJs ? Intervjuer: Albin Myers (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
29
Utgivningsdatum
2014-07-04
Förlag
Telegram Förlag
ISBN
9789174234084
Swedish DJs ? Intervjuer: Albin Myers (e-bok)

Swedish DJs ? Intervjuer: Albin Myers (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-07-04

Styckköp

35

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Med fokus på rytm, wobbliga basar och avskalade melodier parat med hög energi har producenten och dj:n Myers fått världens stora dj:s och artister att falla på knä.

Han kallas för ?The Mighty Mohawk? i Indien och tuppkammen har blivit något av hans signum likaså hans fascination för skräckfilm som är ett återkommande tema i videor och på omslag.

Den svenska elektroniska dansmusiken har gjort en lång resa från de första undergroundproduktionerna under 80-talet till att de senaste åren toppa internationella listor. I serien Swedish DJs möter Calle Dernulf både pionjärerna som banade väg och superstjärnorna som tog scenen till en ny nivå och därmed fick den elektroniska dansmusiken att regera världen över.

Calle Dernulf, född 1965, är en journalist och producent som bl.a. arbetat på Sveriges Radio i över tjugo år. Han har likt ingen annan bevakat den svenska elektroniska dansmusiken sedan 80-talet. Genom åren har han i sina radioprogram lyft fram nya talanger och ljud och sett scenen gå från undergroundnivå till världsdominans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dernulf Calle