Swedish DJs ? Intervjuer: Steve Angello (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2014-07-04
Förlag
Telegram Förlag
ISBN
9789174234206
Swedish DJs ? Intervjuer: Steve Angello (e-bok)

Swedish DJs ? Intervjuer: Steve Angello (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-07-04

Styckköp

35

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Steve Angello är en en av världens populäraste dj:s och producenter. Han är en man med många idéer som inte låter något stoppa honom i genomförandet. Hans stökiga tonår formade honom och gjorde honom än mer besluten att satsa allt på sin passion, musiken. Han har några omtumlande, framgångsrika år i Swedish House Mafia bakom sig och fortsätter nu bygga sitt musikimperium med förlag, skivbolag och management.

Den svenska elektroniska dansmusiken har gjort en lång resa från de första undergroundproduktionerna under 80 talet till att de senaste åren toppa internationella listor. I serien Swedish DJs möter Calle Dernulf både pionjärerna som banade väg och superstjärnorna som tog scenen till en ny nivå och därmed fick den elektroniska dansmusiken att regera världen över.

Calle Dernulf, född 1965, är en journalist och producent som bl.a. arbetat på Sveriges Radio i över tjugo år. Han har likt ingen annan bevakat den svenska elektroniska dansmusiken sedan 80 talet. Genom åren har han i sina radioprogram lyft fram nya talanger och ljud och sett scenen gå från undergroundnivå till världsdominans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dernulf Calle