Nattliga tankar, porr, politik och alltings jävlighet i media : En intervju med etervågornas furste Kjell Alinge (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Telegram Journalistik
Antal sidor
35
Utgivningsdatum
2014-07-01
Förlag
Telegram Förlag
Dimensioner
178 x 111 x 3 mm
Vikt
50 g
ISBN
9789174235289
Nattliga tankar, porr, politik och alltings jävlighet i media : En intervju med etervågornas furste Kjell Alinge (häftad)

Nattliga tankar, porr, politik och alltings jävlighet i media : En intervju med etervågornas furste Kjell Alinge

Häftad Svenska, 2014-07-01
90
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den här texten publicerades ursprungligen i Playboy, nr. 1 1999

"På ytan är Kjell Alinge en medielegend med sitt på det torra; lyckligt samboende i en vacker etagelägenhet, där feta checkar från diverse reklamjobb regnar genom brevlådan. Här vadar han omkring bland 400 tv-kanaler och fyra fjärrkontroller, här finns lp, cd och videofilmer i tusental. Böcker och tidningar trängs i hyllor och på golv. Fantomen knuffar till Vouge så den faller på Time. På toaletten hänger en liten jordglob i plast, men mannen som äger den lämnar aldrig Stockholms östra malm."

Håkan Lahger är en av Sveriges ledande musik och nöjesjournalister. Började på Dagens Nyheter i slutet på 70 -talet och startade musik tidningen Schlager på 80 -talet. Har arbetat för flertalet ledande magasin och tidskrifter genom åren samt skrivit ett drygt halvdussin böcker, bland annat Proggen - musikrörelsens uppgång och fall och om det legendariska skivbolaget Metronome - De legendariska åren. Vidare böckerna Ulf Lundell - Den vassa eggen och Bob Dylan - En kärlekshistoria, hösten 2013 kom Helikopterpiloten - berättelsen om ett rån.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nattliga tankar, porr, politik och alltings jävlighet i media : En intervju med etervågornas furste Kjell Alinge
  2. +
  3. De glömda arbetarnas barn : En intervju med Renzo Aneröd, nazijägare och proggare av 2000 års modell

De som köpt den här boken har ofta också köpt De glömda arbetarnas barn : En intervju med Ren... av Håkan Lahger (häftad).

Köp båda 2 för 199 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Lahger