En hippie på sportfiskeutflykt : Två intervjuer med Stefan Sundström (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Telegram Journalistik
Antal sidor
27
Utgivningsdatum
2014-07-01
Förlag
Telegram Förlag
Dimensioner
179 x 110 x 3 mm
Vikt
42 g
ISBN
9789174235425
En hippie på sportfiskeutflykt : Två intervjuer med Stefan Sundström (häftad)

En hippie på sportfiskeutflykt : Två intervjuer med Stefan Sundström

Häftad Svenska, 2014-07-01
91
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
De här intervjuerna publicerades ursprungligen i Union, nr. 2 1995 samt tidningen Vi, nr. 45 2000

Som 11-åring sålde han Vietnam-bulletinen i Farsta. I tonåren gladdes han åt att Mick Jagger bevisade att killar kunde se ut som grodor och ändå få brudar. Nu, vid 35, grubblar Stefan Sundström över hur han ska fixa avbetalningarna på sitt hus, och samtidigt behålla sin artistiska integritet. På väg att bli borgerlig och rumsren? Nej, det kan en person som rör sig som en drogad älg på scenen, klär sig som en hippie på sportfiskeutflykt och som en gång rodde till en anställningsintervju aldrig bli.

Håkan Lahger är en av Sveriges ledande musik- och nöjesjournalister. Började på Dagens Nyheter i slutet på 70-talet och startade musiktidningen Schlager på 80-talet. Har arbetat för flertalet ledande magasin och tidskrifter genom åren samt skrivit ett drygt halvdussin böcker, bland annat Proggen - musikrörelsens uppgång och fall och om det legendariska skivbolaget Metronome - De legendariska åren. Vidare böckerna Ulf Lundell - Den vassa eggen och Bob Dylan - En kärlekshistoria, hösten 2013 kom Helikopterpiloten - berättelsen om ett rån.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En hippie på sportfiskeutflykt : Två intervjuer med Stefan Sundström
  2. +
  3. En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon av Patrick Ekwall (inbunden).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Håkan Lahger