Den flygande hallänningen : Ett porträtt av Carl Bildt, minkjägare, världspolitiker och före detta statsminister (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Telegram Journalistik
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2014-08-11
Förlag
Telegram Förlag
Dimensioner
178 x 110 x 5 mm
Vikt
74 g
ISBN
9789174235968
Den flygande hallänningen : Ett porträtt av Carl Bildt, minkjägare, världspolitiker och före detta statsminister (häftad)

Den flygande hallänningen : Ett porträtt av Carl Bildt, minkjägare, världspolitiker och före detta statsminister

Häftad Svenska, 2014-08-11
94
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
"Den flygande hallänningen" publicerades ursprungligen i förkortad version i Café, nr. 3, 1995

Trassel i privatlivet, retad för att vara en minkjägare av ubåtsskeptiker och aldrig har regeringsmakten känts mer avlägsen än nu. Carl Bildt har haft ett trist år. Desto skönare att kunna sticka från allt och ta itu med världs politiken i stället. Thomas Sjöberg hängde med till Bryssel för att få svar på frågan:
är du klar med Sverige nu?

Thomas Sjöberg är född 1958 och är verksam som journalist sedan mer än 35 år. Han har arbetat som nyhetsreporter inom dagspress, frilansat för populärpress och innehaft olika redaktörsroller, bl.a. 10 år på SAS ombord magasin Scanorama. Han är känd för sina kontroversiella personporträtt och har skrivit uppmärksammade biografier över Ingvar Kamprad, Berth Milton och Ingmar Bergman. Mest känd är han för den bästsäljande boken Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken. 2011 mottog han Frilanspriset för sina jour nalistiska insatser.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den flygande hallänningen : Ett porträtt av Carl Bildt, minkjägare, världspolitiker och före detta statsminister
  2. +
  3. Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf Ekman, ledaren och grundaren av frikyrkoförsamlingen Livets Ord

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frälsare eller bedragare? : ett porträtt av Ulf... av Thomas Sjöberg (häftad).

Köp båda 2 för 182 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den flygande hallänningen : Ett porträtt ...