Prismagalaxen 1 ? Silvertrådarna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2014-06-27
Förlag
Telegram Förlag
ISBN
9789174236576
Prismagalaxen 1 ? Silvertrådarna (e-bok)

Prismagalaxen 1 ? Silvertrådarna (e-bok)

(2 röster)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-27
25
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Prismagalaxen ? Silvertrådarna tar oss med på ett rymdäventyr med fantasyinslag i en framtid där allt känns möjligt. Huvudpersonen är Nova, en vanlig tjej från jorden. Fast helt vanlig är hon inte ?

För fyra år sedan försvann Novas pappa under mystiska omständigheter. Nova och hennes mamma Måne pratar aldrig om varför eller hur han försvann men Nova känner på sig att Måne vet mer än hon vill avslöja. Och så är det ju det där med silvertrådarna i den vänstra handen som räddar henne när hon är i fara.

Nova som är van vid det trygga livet på Jorden hade aldrig kunnat föreställa sig att lägret i Prismagalaxen skulle bli ett sådant äventyr. Tillsammans med sina nya vänner får hon lösa kluriga och farliga uppdrag bland främmande djur och växter. När Nova börjar känna sig förföljd och helt oväntat stöter på ledtrådar om sin pappa förstår hon att någon är ute efter silvertrådarna och att hennes liv står på spel. Vem kan hon egentligen lita på?

Sagt om Prismagalaxen ? Silvertrådarna
?Ingrid Remvall debuterar med en framtidsvision, där hon blandar sf med fantasy ? man märker att författaren har haft roligt, när hon skapat sina färgstarka miljöer och märkliga varelser.?
Svenska Dagbladet

?För ?Prismagalaxen ? Silvertrådarna? är helt enkelt en lättläst, lekfull och väldigt underhållande science fiction-roman för ungdomar. Super grönt, som Nova själv skulle ha uttryckt det.?
Hallandsposten

Missa inte att skicka in din teckning och bli publicerad i Ingrid Remvalls nästa e-bok. Välj ut vilken varelse eller karaktär du vill rita på www.ingridremvall.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Prismagalaxen 1 ? Silvertrådarna