Modet att säga nej (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
30
Utgivningsdatum
2014-10-20
Förlag
Telegram Förlag
ISBN
9789174237429
Modet att säga nej (e-bok)

Modet att säga nej (e-bok)

'Ndrangheta, ett reportage om Italiens mäktigaste maffia

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-10-20

Styckköp

25

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
?Modet att säga nej? publicerades ursprungligen i Dagens Nyheters månadsmagasin november 2011

Italiens mäktigaste maffia är grym, hänsynslös och rik. I italienska Kalabrien för staten en ojämn kamp mot en kriminell jätte. Med en gigantisk arbetslöshet kan ?ndranghetan för de unga framstå som den enda möjligheten. Men Rosy och Filippo vågade säga nej till maffian.

Peter Loewe är frilansande utrikeskorrespondent i Rom, där han bott sedan 1985. Han jobbar huvudsakligen för Dagens Nyheter och Hufvudstadsbladet i Helsingfors. Under åren har han också skrivit en lång rad texter som resereportage i RES, mat och dryck i Gourmet och Allt om vin, mode & trend i Damernas värld och Plaza.

2013 belönades han med det Lagergrenska priset av Svenska rominstitutets vänner för sin långvariga Italienrapportering.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Loewe Peter

  • Rom för foodisar

    Loewe Peter

    Ingen annanstans i världen är pastabergen större, glassen godare eller kaffedrickandet en heligare ritual. I Rom för foodisar besöker Peter Loewe sina stamställen, som Trattoria Monti som sedan decennier drivs avsamma familj. Mamma Franca Marziani...