Knutbypastorns fall (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
38
Utgivningsdatum
2014-10-20
Förlag
Telegram Förlag
ISBN
9789174237702
Knutbypastorns fall (e-bok)

Knutbypastorns fall E-bok

Ett porträtt av den livstidsdömde Helge Fossmo, mannen bakom det mest uppmärksammade rättsfallet sedan Palmemordet

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-10-20

Styckköp

19

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
?Knutbypastorns fall? publicerades ursprungligen i Café 2005

Han är dömd till livstids fängelse för anstiftan till mord på sin fru och mordförsök på grannen. Men Helge Fossmo vidhåller att han är oskyldig. För författaren och journalisten Thomas Sjöberg berättar han om otroheten, barnflickan Sara Svensson, ?Kristi brud?, tillvaron på Kumlaanstalten och det fatalt frisläppta sexlivet i Knutbyförsamlingen.

Thomas Sjöberg är född 1958 och är verksam som journalist sedan mer än 35 år. Han har arbetat som nyhetsreporter inom dagspress, frilansat för populärpress och innehaft olika redaktörsroller, bl.a. 10 år på SAS ombordmagasin Scanorama. Han är känd för sina kontroversiella personporträtt och har skrivit uppmärksammade biografier över Ingvar Kamprad, Berth Milton och Ingmar Bergman. Mest känd är han för den bästsäljande boken Carl XVI Gustaf ? Den motvillige monarken. 2011 mottog han Frilanspriset för sina journalistiska insatser.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sjöberg Thomas

  • Den flygande hallänningen

    Sjöberg Thomas

    ?Den flygande hallänningen? publicerades ursprungligen i förkortad version i Café, nr. 3, 1995 Trassel i privatlivet, retad för att vara en minkjägare av ubåtsskeptiker och aldrig har regeringsmakten känts mer avlägsen än nu. Carl Bildt har haft e...

  • Högkonjunktur i tuttfabriken

    Sjöberg Thomas

    ?Högkonjunktur i tuttfabriken? publicerades ursprungligen i Café nr. 6 1994 Det här uppdraget hör till de mer galna jag fått. Åk till Milano och följ inspelningarna av Tutti Frutti! Nakna bröst en masse i ett typiskt Berlusconi-format som importer...