Svart skugga (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2014-11-13
Förlag
Telegram Förlag
ISBN
9789174238006
Svart skugga (e-bok)

Svart skugga (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-11-13
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Uteliggaren Damir Skatzlic vaknar till en makaber syn. Den folkkära lokalkändisen Katarina Johansson är död. Hängd, i ett blått nylonrep ovanför terrasstrapporna i centrala Helsingborg. När polisen kommer till platsen möter Damir sin barndomsvän Linn Wide som ska utreda fallet. Han vet inte vad som var mest oväntat, den döda kvinnan eller att träffa Linn efter alla år. Mötet väcker minnen från en annan tid, ett annat liv: Varför hade hon plötsligt försvunnit, bara lämnat honom och Helsingborg? Och varför kom hon tillbaka nu?

För Linn Wide blir det en tuff start på nya jobbet. När hon sedan inser att den hängda kvinnans död hänger ihop med hennes egen mörka hemlighet rasar allt. Men hur långt är hon beredd att gå för att dölja sanningen?

I den här serien möter vi en annan sida, en sida det sällan pratas om: Förövarens anhöriga. Har de samma rätt att sörja en tragedi som offrets anhöriga?

Svart Skugga är första delen om Linn Wide, kriminalinspektör vid Helsingborgspolisen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svart skugga. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Trevlig deckare
    Villivonkansbooks (Örebro), 12 februari 2017

    Har bekantat mig med kriminalinspektör Linn Wide i boken Svart Skugga av Ida Axelsson. Det var en ny trevlig bekantskap som jag gillade mkt. Linns karaktär och familjeliv var intressant, det ihop med en spännande mordgåta. Den var väldigt lättläst, gick fort att läsa den. Ser gärna en fortsättning på denna 😄

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Axelsson Ida

  • Falskt namn

    Axelsson Ida

    Vem litar du på? I Helsingborg har de första vårtecknen blygt börjat visa sig när Jesper Balderius knivhuggs till döds i bostaden. Polisinspektör Linn Wide och hennes kollegor utreder mordet och inser att Jesper inte är den han utgivit sig för att...

Bloggat om Svart skugga