Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2009-04-07
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form) / Grimsgård, Jenny (foto)
Illustratör/Fotograf
Catharina Tham
Dimensioner
256 x 195 x 26 mm
Vikt
986 g
SAB
Qcd
ISBN
9789174240047
Skönhetsbibeln (inbunden)

Skönhetsbibeln

(5 röster)
Inbunden Svenska, 2009-04-07

Slutsåld

En bok för dig som vill veta allt om hur du fixar ditt yttre, till vardag såväl som till fest. Skönhetstips från topp till tå!

I Skönhetsbibeln delar Karina Ericsson Wärn med sig av allt du behöver känna till för ett snyggare jag. Grundligt går hon igenom hela kroppen från håret ner till tårna. Hur du blir av med celluliterna, lägger en perfekt foundation och döljer skavankerna med concealer. Men också hur du framhäver ansiktet med rouge och ögonen med ögonskugga, plockar ett par välformade ögonbryn och lägger på ett läppstift som sitter länge. Och självklart, vilka redskap du ska använda.

Men eftersom skönhet inte alltid är naturlig har det fejkade också fått visst utrymme, som hur du blir perfekt brun utan sol, får ett bländande vitt leende, blir av med rynkan mellan ögonen eller förlänger din korta page till lördagens party. Dessutom får du en uppsjö tips och råd om de bästa skönhetsprodukterna.

Verkligen allt om smink, perfekt hår, skräddarsydd hudvård, proffsens hemligheter och tidsbokade ingrepp!

"Ett alldeles underbart allomfattande verk som behandlar allt som angår kvinnor. Inte bara begränsat till till vad vi har i badrumsskåpet, och helst ska ha där. Massor med kloka och goda råd, samt kortisar om skönhetshistoria som bonus. Oumbärlig för oss som är roade! Det här kommer att bli en bestseller." Elle interiör
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Skönhetsbibeln