Livskraft : din hälsa, kost & hormonbalans (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2009-01-13
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Hallqvist, Lottie (form) / Hallqvist, Lottie (foto)
Dimensioner
205 x 175 x 20 mm
Vikt
620 g
SAB
Vmb,Qca
ISBN
9789174240092
Livskraft : din hälsa, kost & hormonbalans (kartonnage)

Livskraft : din hälsa, kost & hormonbalans

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2009-01-13

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

I Helena Nybloms förra bok Supermat fick vi lära oss hur vi på ett enkelt sätt kan äta oss till en bättre hälsa. I den nya boken Livskraft tar hon åter upp betydelsen av rätt kost men också hur viktiga andra livsstilsförändringar är för vår hälsa och vilken makt vi har att påverka alla processer som hela tiden pågår i kroppen. Om vi sover bra, kan hantera stress, tränar på rätt sätt och ger själen stimulans stöder vi kroppens egen stora läkeförmåga och lägger grunden till en god hälsa. Följ bokens råd och du kan sänka dina cellers ålder och därmed få friskare organ och en friskare kropp. En god nattsömn minskar risken för bland annat diabetes, övervikt och cancer, den som hanterar sin stress kan också undvika den farliga bukfetman, ett optimistiskt förhållningssätt stärker immunförsvaret och regelbunden motion kan nybilda hjärnceller, något man hittills inte trott varit möjligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Livskraft : din hälsa, kost & hormonbalans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så bra!
    Mamarella, 30 november 2010

    Det här måste vara den mest uppdaterade, lättillgängliga, faktaspäckade och inspirerande hälsoboken på marknaden om man vill läsa om var forskningen står kring vår hälsa och livskvalitet. Du får massor med konkreta tips och råd! Man blir verkligen inspirerad att sätta igång med justeringar i sin kost- och livshållning för ett hälsosammare och rikare liv.

    Köp boken!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Nyblom