Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2009-03-24
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Sundström, Heidi (form)
Dimensioner
200 x 175 x 30 mm
Vikt
560 g
SAB
Qe
ISBN
9789174240146
Latmansträdgården (häftad)

Latmansträdgården

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2009-03-24
140
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Gammal favorit nu i mjukbandsutgåva

Latmansträdgården, vars första upplaga kom 2003 blev snabbt ett begrepp inom trädgårdsvärlden och en trendsättare - här var boken för alla som ville ha en härlig, blomstrande trädgård men också ville hinna njuta av den. Hur klarar man det när jobbet, barnen, vardagen tar så mycket tid?
 Det finns ingen trädgård som inte kräver arbete, men Latmansträdgården är fylld av roliga, praktiska tips och handfasta råd som gör att man inte behöver slita ut sig. Kerstin Engstrand, själv trädgårdsjournalist och tvåbarnsmamma, delar med sig av sina kunskaper om växter och odling med tanke just på att arbetet inte ska bli för betungande. Hon beskriver mer än 170 vackra, lättskötta och tåliga växter och hur man enklast får dem att trivas - allt från ölandstok, klematis och pioner till tulpaner, bönor och äppelträd. Här finns inga växthus, inga krukor och amplar som kräver idog skötsel, inga formklippta häckar. Däremot mängder av lättskötta och tåliga växter - perenner, buskar, träd, grönsaker och kryddörter.
 Kerstin Engstrand ger svar på den vanliga trädgårdsägarens alla frågor - med fokus på att trädgården ska vara ett uterum för vila och njutning!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Latmansträdgården
  2. +
  3. Trädgård för alla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Trädgård för alla av Susanna Widlundh (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Latmansträdgården. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Underbart skrivet med stor känsla och lättsamhet,...
    Kristina Tell, 6 augusti 2013

    Underbart skrivet med stor känsla och lättsamhet, informativ och många bilder. Jag sträckläste den och kan varmt rekommendera den till alla som inte vill ha torra beskrivningar med pekpinnar. Formatet och de mjuka pärmarna var också behagligt. Helt enkelt en härlig bok full av inspiration att läsa om och om igen.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Latmansträdgården