Jamies matrevolution : lär dig laga mat på nolltid (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
358
Utgivningsdatum
2009-04-21
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Johan Nilsson
Originaltitel
Jamie's Ministry of Food
Dimensioner
256 x 200 x 28 mm
Vikt
1380 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174240153
Jamies matrevolution : lär dig laga mat på nolltid (inbunden)

Jamies matrevolution : lär dig laga mat på nolltid

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2009-04-21

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

Välkommen till min matrevolution!

Den här boken är inspirerad av alla dem som inte tror att de kan laga mat - och att det är omöjligt att lära sig. Jag ser förstås rött när jag hör sådant för jag tror att alla kan lära sig att laga vanlig enkel mat. Dessutom är det något som alla borde lära sig för sin egen, sin familjs och sina vänners skull.
Jag skrev den här boken för att du (eller den du köper boken till) lätt ska kunna lära dig att laga mat. Här har jag samlat massor av rätter som de flesta gillar och gjort min egen enkla version av dem, och med hjälp av tydliga instruktioner och bilder som illustrerar alla steg hoppas jag att matlagningens härliga värld ska öppna sig även för dig.
Oavsett om du är en motvillig nybörjare eller en erfaren hemmakock som bara gillar det enkla - låt mig och den här boken hjälpa dig att laga riktigt smaskiga måltider som gör succé i alla sällskap. Det är bara att sätta igång!

Jamie Oliver
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jamie Oliver

Övrig information

Efter att ha arbetat för att kvaliteten på den brittiska skolmaten skulle bli bättre arbetar Jamie nu för att förbättra dina matlagningskunskaper. Och inte bara dina. Tanken bakom boken är att alla som lagar något ur den också ska sprida kunskapen, gärna genom att laga mat tillsammans med familjen eller vännerna. Förhoppningsvis sprider sig intresset för matlagning i bekantskapskretsen och utgör på så sätt början av Jamies matrevolution.