Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2009-09-08
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form) / Nilsson, Lennart (foto)
Dimensioner
310 x 275 x 23 mm
Vikt
1880 g
SAB
Vgaba,Vbbb
ISBN
9789174240344
Ett barn blir till (Stora utgåvan) (inbunden)

Ett barn blir till (Stora utgåvan)

Inbunden Svenska, 2009-09-08

Slutsåld

När Ett barn blir till utkom 1965 blev den genast en av de mest betydelsefulla böckerna i modern tid. För första gången fick vi en glimt av livet före födelsen. De unika bilderna som visade hela skeendet i en människas tillblivelse väckte förundran och gav oss ny kunskap. Boken har sedan dess kommit i flera nya utgåvor, den har översatts till mer än tjugo språk och miljoner människor har läst den.
Den femte utgåvan av Ett barn blir till är mer en universell bildberättelse om livets uppkomst än en handbok för gravida. Den vänder sig inte bara till blivande föräldrar utan till alla som vill ta del av undret som Lennart Nilsson har fångat. Hans bilder av befruktningen och barnets utveckling fram till förlossningen är hämtade från samtliga utgåvor och de upphör aldrig att fascinera oss. Tillsammans med professor Lars Hambergers text berättar de en saga om livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ett barn blir till (Stora utgåvan)

Övrig information

Nya Ett barn blir till utkommer i två utgåvor med olika format och omslag. I den stora utgåvan finns ett extra avsnitt om bokens historia. För den grafiska formen står Nina Ulmaja.