Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2010-05-20
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Lanner, Maria (form) / Skredsvik, Martin (foto)
Dimensioner
247 x 215 x 18 mm
Vikt
791 g
SAB
Qca
ISBN
9789174240504
Middag hos oss : förgyll vardagen och förenkla festen (inbunden)

Middag hos oss : förgyll vardagen och förenkla festen

Inbunden Svenska, 2010-05-20

Slutsåld

De är systrar och de kan laga mat - god mat. Det bästa med deras recept är förstås att de är så härligt fräscha, och det näst bästa är att de går så snabbt och lätt att laga till.Ulrika och Anna hymlar inte med att de, både till vardags och till fest, tar genvägar som att hoppa över de krångligaste recepten som tar för lång tid, eller köpa färdigt bröd. För, liksom de flesta av oss, har de varken tid eller lust att spendera eoner av tid i köket.Ja, vem har inte längtat efter att bjuda in nära och kära, men givit upp för att tiden inte riktigt räcker till? Men hav förtröstan - i den här kokboken finns lösningen på detta dilemma, nämligen snabbfixad mat för alla tillfällen och inte minst, alla sinnen. Maten är full av färger och smaker och kan pigga upp vilken tillställning som helst, för en del av det som systrarna sparar in i tid lägger de i stället ner på fantasi och förnyelse.

Vare sig det handlar om vardagsmiddagen med familjen, den stora kaotiska släktträffen eller picknicken under bar himmel, så finns recepten här. Och som några aptitretande exempel kan nämnas: Crostinis med krabbröra, Parmesanpanerad plattfisk med citron och örtpotatis. Och som en perfekt avslutning på en välsmakande och avslappnad festmåltid: Mandelgrottor med lemoncurd och färska bär.

Anna Jonassen och Ulrika Jisland är varken noviser vid spisen eller pennan - detta är deras fjärde kokbok efter bland andra populära Med smak av salt och sommar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »