Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2010-06-25
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form) / Roos, Lars-Peter (foto)
Dimensioner
216 x 152 x 15 mm
Vikt
350 g
ISBN
9789174240511
Känn din hund - och dig själv (inbunden)

Känn din hund - och dig själv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-06-25

Slutsåld

Det finns inga problemhundar, bara hundar med problem. Många av dessa problem skulle gå att förebygga och lösa om vi lyssnade lite mer till våra husdjur. Om din hund biter sönder möbler, morrar på grannen eller uträttar sina behov inomhus kan det vara ett sätt att säga "Jag mår inte bra". Orsaken kan ligga långt tillbaka i valptiden, det kan röra sig om sjukdom eller så är det du själv som hundägare som medverkar till problemen. Kanske får din hund inte utlopp för sina naturliga behov? Den har kanske rent av ett dåligt liv ihop med dig, fast du bara vill den väl?

Nyckeln till att lösa olika hundproblem är att förstå varför hunden gör som den gör. Den här boken börjar med din hunds arvsanlag och slutar med dig själv som hundägare. Däremellan tar den med hjälp av exempel från verkligheten upp en mängd olika beteenden som kan ställa till problem i det mångfacetterade samspelet mellan människa och hund. Den ger inga färdiga svar, men den hjälper dig att ställa viktiga frågor så att du själv kan hitta svaren på varför just din hund är som den är.

Varje hund är unik och ingen känner förmodligen din hund bättre än du själv. Du har med andra ord goda förutsättningar att med lite hjälp kunna lösa, och allra helst förebygga, olika problembeteenden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Känn din hund - och dig själv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kanon
    Marie Jehrén, 26 mars 2018

    Otroligt bra och lärorik bok som får läsaren att verkligen tänka efter i sitt hundägande. Många konkreta tips att tänka på och mycket fakta som har sitt stöd i forskning.

Visa alla 1 recensioner