Bonniers kokbok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
671
Utgivningsdatum
2010-09-30
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Bengtsson, Jan (foto) / Persson, Roland (foto)
Dimensioner
282 x 205 x 45 mm
Vikt
2640 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174240740
Bonniers kokbok (inbunden)

Bonniers kokbok

(15 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2010-09-30

Slutsåld

I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap. 672 sidor matglädje uppdelade i 18 kapitel med cirka 1750 recept och många inspirerande matbilder.

Här finns hjälpen både till att laga vardagsmat och till att ordna fest efter säsongens råvaror. En grundkokbok fylld med moderna rotfruktsrecept, klassiker som dillkött och kalops, proffsiga surdegsbröd, smarta brunchrecept, goda efterrätter och mycket mer. Naturligtvis innehåller boken också en mängd fakta om tillagningstider, förvaring och hantering av råvaror.

Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från Allt om Mat har provlagat alla recept.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bonniers kokbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bonniers Kokbok

    En bra Kokbok med lätt fakta om olika grejer. Allt från ägg, olika gryn, kryddor, örter, hur man filear olika fiskar och olika typer fisk. Mycket bra recept också. Både litte lättare och svårare. Recept på 20 min att göra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

Övrig information