Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2010-08-10
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Björkbom, Elisabeth (form)
Illustratör/Fotograf
Catharina Tham
Dimensioner
195 x 172 x 18 mm
Vikt
520 g
SAB
Qcd
ISBN
9789174240818
Vägen till friskare hud (inbunden)

Vägen till friskare hud

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2010-08-10

Slutsåld

Vår hud har alltid fascinerat. Redan Cleopatra badade i mjölk för att få vackrare hy. Men huden är också vårt största organ med många viktiga funktioner. Den avslöjar hur vi mår. Självklart påverkar även gener och livsstil hudens åldrande.

Men vad kan vi göra för att ta hand om vår hud? Vad bör vi äta? Hur farlig är solen? Vilken hjälp kan man få för olika hudåkommor? I boken Vägen till friskare hud beskriverläkaren Helena Nyblom hudens uppbyggnad, funktion och åldrande. Medicinsk kunskap kombineras med estetisk hudvård. Vi får tips om vilka vitaminer, mineraler och fetter som bygger upp hudens struktur, vad som är den bästa anti-rynk-krämen och hur vi kan påverka hudens förtidiga åldrande. Vi får också veta vilken hjälp man kan få för hudåkommor som rosacea, akne, eksem och psoriasis, samt vilken effekt olika laser- och ljusbehandlingar kan ha.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vägen till friskare hud. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. För den som vill veta allt om de medicinska aspekterna...
    Malin, 6 december 2013

    För den som vill veta allt om de medicinska aspekterna är det här en bra bok. Men för lekmannen som mest vill få handfasta och enkla tips är den inte att rekommendera. Välskriven och fin bok dock.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helena Nyblom