Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
174
Utgivningsdatum
2012-02-21
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Crispin Ekström, Emilie (form) / Palmklint, Niklas (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 20 mm
Vikt
900 g
SAB
Ihk,Qcc
ISBN
9789174240900
Stil med Thulin (inbunden)

Stil med Thulin

(41 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-02-21

Slutsåld

Vem är du och vad vill du utstråla?

Stil kan vara dyrt, strikt och välskräddat, det kan vara extremt kvinnligt i formen eller mer elegant avspänt och sportigt eller i vintagestil. En del kvinnor har redan funnit den stil som passar dem bäst. Andra behöver lite hjälp på traven. Camilla Thulin gör det garanterat lättare för dig att hitta din mogna stil! Här ger hon massor av tips och råd om hur du ska hitta de kläder som framhäver dig bäst och som du trivs i. Det handlar om att våga klä sig som den man är, att våga betona sin personlighet.

Och just personlighet, vackert snitt, smickrande skärning och tacksamma material är Camilla Thulins paroll. Det ska vara praktiskt, snyggt och kvinnligt, tycker Camilla och ger oss hela sitt kunnande illustrerat på sitt personliga och karismatiska sätt - rätt accessoarer, skor, festkläder och underkläder med bästa passformen, liksom frisyrer och smarta sminktips som trollar fram det bästa hos dig!

I sin efterlängtade, tredje bok om stil ger Camilla Thulin massor av tips och råd om hur du ska hitta de kläder som framhäver dig bäst och som du trivs i. Boken är illustrerad med foton tagna av Niklas Palmlöf och Camillas egna teckningar.

Ur innehållet: Shoppingtips; Råd om garderobsrensning; Skötselråd för såväl kläder och skor som dig själv; Camilla själv transformeras med ny make-up i tydliga steg-för-steg-bilder; Underkläder för alla tillfällen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Stil med Thulin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En stilig Thulin bok
  Inger Boketoft, 8 april 2015

  Camilla Thulin har en god stil som är möjlig att följa för dig som är rik och för dig som handlar på Myrorna osv. En bok att behålla själv eller ge till döttrar.

 2. Bra tips - men inte för alla åldrar
  UB, 9 oktober 2014

  Trevligt skriven och bra illustrationer med en del användbara tips . Kände dock inte riktigt att boken också riktade sig till min åldersgrupp 70+.

 3. Trevlig med en bok där det ges råd till en "kvinna i...
  Joli, 25 april 2013

  Trevlig med en bok där det ges råd till en "kvinna i medelåldern" om att bejaka sig själv, uppskatta det kvinnliga och våga stå för en egen stil.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Camilla Thulin