Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2011-01-04
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ekvall, Sofia (form) / Grimsgård, Jenny (foto)
Dimensioner
210 x 210 x 22 mm
Vikt
790 g
SAB
Qca
ISBN
9789174241235
Råsmart familj (inbunden)

Råsmart familj

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2011-01-04

Slutsåld

Näringsrik mat, god sömn och motivation att hålla fast i goda vanor - är det något du och din familj skulle vilja ha, men har svårt att få till? Kostrådgivaren och journalisten Ulrika Hoffer ger redskapen som behövs för att lyckas med en långsiktig hälsoinvestering för hela familjen. Välkommen till ett liv som råsmart!

Boken tipsar om hur man gömmer grönsaker i barnens favoritmat, bakar sötsaker utan mjölk, socker och vitt mjöl, hur man gör träningen lustfylld och hur man får hela familjen att sova gott, hela nätterna. Ett tioveckorsprogram hjälper dig att grundlägga hållbara vanor som ger familjen förutsättningar att leva ett aktivt liv med god sömn, rörelse och bra mat.

Boken har en rik receptdel.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Råsmart familj. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bra hjälp att ändra beteendet i familjen.
  Thorenskan, 10 mars 2016

  Enkel och lätt att läsa och ger massa inspiration och triggers att sätta igång. Sedan får vi se hur vi lyckas men då hela upplägget bygger på små steg så ska det nog gå. Skulle kanske vilja haft lite mer recept, detta är mer en bok som hjälper till att förändra förhållningssättet för hela familjen till att äta bra och kvalitativ mat.

 2. Bra bok för barnfamiljer
  Havrekannan, 23 oktober 2014

  Tänkvärd bok som ger bra tips och råd om mat som gör att barnen får mer energi, får vitaminer i sig. Vi gillar särskilt recepten på smoothies och alternativa mellanmål. Bra för alla även lite äldre och alla de som är glutenintoleranta.

 3. Vill du ändra hur och vad du äter? Vill du skapa bra...
  AhamPrema, 25 november 2013

  Vill du ändra hur och vad du äter? Vill du skapa bra förutsättningar för dina barn? Denna bok är fullt med bra tipps och JÄTTE bra och enkla recpet. Ett måste för alla barnfamiljer!

 4. Snacka om skillnad!
  Hillevi Udin (Nyköping), 19 september 2012

  Min sambo tog fram den här boken när jag körde en detox-kur och skulle undvika socker, smör, mjölkprodukter, vetemjöl och annat som till en början tycktes oumbärligt. Det är det inte! Den här boken är en guldgruva full av tips för ett nyttigare liv vad gäller motions- och sömnvanor men främst av allt; matvanor. Full av pedagogiskt formulerade förklaringar till varför vissa saker är bättre för kroppen och hur det fungerar, samt recept som får det att vattnas i munnen. Vår familj har nu ätit en... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Ulrika Hoffer