Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
359
Utgivningsdatum
2011-03-15
Förlag
Bonnier Fakta
Översättare
Thomas Andersson
Originaltitel
Jamie does Spain, Italy, Sweden, Morocco, France, Greece
Dimensioner
257 x 200 x 35 mm
Vikt
1260 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789174241471
Jamie upptäcker : Spanien, Italien, Marocco, Grekland, Frankrike (inbunden)

Jamie upptäcker : Spanien, Italien, Marocco, Grekland, Frankrike

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2011-03-15

Slutsåld

Jamie Oliver upptäcker Sverige, Frankrike, Italien, Spanien, Grekland och Marocko och röjer runt i varje lands traditionella kök. Han utgår från de mest berömda och delikata rätterna och lagar dem på sitt eget suveräna sätt. Med hjälp av den här boken kan alla fixa en spansk paella, en italiensk risotto, en svensk Jansons eller pytt, eller varför inte en marockansk tagine!

Recepten är lätta. Jamies motto är ju att alla kan och bör laga god mat - och att det varken får kosta för mycket eller ta för lång tid. Men det finns ju så mycket mer i livet än bara själva maten. Jamie låter sig inspireras av nya spännande platser, han träffar folk och deltar i både vardagslivet och de traditionella högtiderna i varje land. För i vår tid av enkelt och billigt resande finns det ju inget skäl till varför vi inte ska fara till ett nytt land och låta oss inspireras av människorna och kulturen och maten!

Så följ med Jamie och laga minestronesoppa i ett italienskt kvinnofängelse på en ö utanför Venedig, besök en marockansk marknad tidigt en morgon eller delta i ett franskt jaktlag - och kräftskiva tillsammans med Jamie är givetvis en höjdare. För Jamie är en stor Sverigevän och känner varmt för både människorna och maten i vårt avlånga land.

Jamie upptäcker är en vacker och inspirerande kokbok fylld med delikata anrättningar. Förrätter, varmrätter och efterrätter från varje land Jamie besöker. 360 fullmatade sidor!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jamie upptäcker : Spanien, Italien, Marocco, Grekland, Frankrike. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Har inte använt den än. Det var kanske inte det jag...
    Susi (Österskär), 7 januari 2014

    Har inte använt den än. Det var kanske inte det jag hade väntat mig ändå i recept väg. Men fin kvalité på boken o snygga bilder.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jamie Oliver